Η Kourtney Kardashian έκανε δώρο στον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker, το αυτοκίνητο των ονείρων του για τα 46α γενέθλιά του. Θα νομίζετε ότι πρόκειται για καμιά Ferrari, Lambo και τα γνωστά αλλά όχι. Δεν είναι άλλο από ένα vintage Buick GNX, το οποίο πωλείται περίπου 205.000 $, σύμφωνα με το Motor Biscuit.

Ο ντράμερ του Blink-182 δεν διευκρίνισε το μοντέλο ή το έτος κυκλοφορίας του. Για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, η τιμή είναι φαινομενικά δικαιολογημένη, καθώς θεωρείται supercar της δεκαετίας του ’80 και είναι ταχύτερο από τα περισσότερα πολυτελή σπορ αυτοκίνητα.

Στις εικόνες, αυτός και η Kourtney αγκαλιάζονται με ασορτί ασπρόμαυρες στολές έξω από το Hotel Bel-Air. Αφού έλαβε το πολυτελές δώρο γενεθλίων το έκανε ένα test drive, ενώ η σύντροφός του κάθισε δίπλα του και του χάιδευε το χέρι. (So cute). Γέμισαν την αρχική του Instagram με έναν σωρό φωτογραφίες μέσα από το αμάξι, όπως αρμόζει σε αυτές τις περιστάσεις.

Γιατί ο Travis Barker ονειρευόταν αυτό το αμάξι

Το Buick Grand National Experiment είναι ένα μεγαθηρίο και αυτή τη στιγμή έχει επανέλθει στο δημοσιότητα καθώς περισσότερα αμάξια χαμηλών χιλιομέτρων εμφανίζονται στην αγορά μεταχειρισμένων οχημάτων. Το πιο ακριβό GNX πουλήθηκε σε δημοπρασία τον περασμένο Ιούνιο για 275.000 δολάρια.

To GNX ήταν ένα από τα πιο γρήγορα και πιο αξιόλογα αυτοκίνητα της εποχής του. Για τους λάτρεις των αυτοκινήτων είναι μια από τις καλύτερες επιλογές και βρίσκεται υψηλά στην λίστα των προτιμήσεών. Η Kourtney Kardashian κατάλαβε την ανάθεση λοιπόν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)