Μετά από τις εικασίες και την έντονη φημολογία, η Kim Kardashian και ο Pete Davidson φαίνεται είναι όντως ζευγάρι, επιβεβαιώνοντας τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν στην Daily Mail δείχνουν την σταρ του «Keeping Up with the Kardashians» και τον 28χρονο κωμικό να κρατιούνται χέρι-χέρι καθώς περπατούσαν στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια.

Αν και το να κρατάς το χέρι σίγουρα δεν επιβεβαιώνει απολύτως κάποια σχέση, ταιριάζει με τις εικασίες που γίνονται τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Kim και ο Pete φημολογείται ότι βγαίνουν μετά την εμφάνιση της 44χρονης στο Saturday Night Live. Έκαναν ένα σκετς ως Aladdin και Jasmin και μάλιστα φιλήθηκαν στην οθόνη.

Αν και ήταν μέρος του σεναρίου, οι δυο τους εθεάθησαν στη συνέχεια να κρατιούνται χέρι-χέρι σε ένα τρενάκι στο Knott’s Scary Farm στο Buena Park της Καλιφόρνια. Ένας φίλος της Kim είπε ότι είναι απλά δύο άνθρωποι που έκαναν παρέα και δεν θα έπρεπε να ασχολούμαστε με αυτό.

Στη συνέχεια, είχαν δύο δείπνα στο Staten Island της Νέας Υόρκης, κάτι που πυροδότησε φήμες ότι τα πράγματα άρχισαν να «ζεσταίνονται». Η Kim εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία με τον Pete, την Kris Jenner και το Flava Flav για τα 28α γενέθλια του Davidson. Το hint εδώ είναι ότι φορούσαν matchy matchy ρούχα και πολλοί υποστήριξαν ότι κάτι θέλουν να πουν με αυτό.

Ένας φίλος της Kim είπε στο E! Ειδήσεις που ότι σίγουρα τα έχουν. «Είναι πολύ χαρούμενοι και βλέπουν πού πάει η σχέση. Ο Pete της είπε ότι δεν θέλει να βγαίνει με κανέναν άλλο. Λέει σε κάποιους ότι δεν είναι πολύ σοβαρό, αλλά δεν βλέπει κανέναν άλλο… Τον αγαπά πολύ», είπε η πηγή. Προφανώς είναι χαμηλών τόνων αυτή τη στιγμή και απλώς διασκεδάζουν.

https://www.youtube.com/watch?v=uRP-rV0ZGhw