Τύχη βουνό έχει ο Bryan Adams που στις αρχές Οκτωβρίου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, νόσησε, έκανε ο ιός τον κύκλο του στον οργανισμό του, αλλά τα αντισώματα από τη νόσηση δεν ήταν αρκετά και ο ιός τον προσέβαλε ξανά. Μάλιστα, ο Adams είναι πλήρως εμβολιασμένος, κάτι που τον κάνει μια από τις πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις σε αυτά τα χρόνια…του κορωνοϊού.

Ο 62χρονος μουσικός και φωτογράφος από τον Καναδά, ταξίδεψε στο Μιλάνο για να συμμετέχει στην παρουσίαση του ημερολογίου της Pirelli για το 2022, καθώς έχει φωτογραφίσει και ο ίδιος κάποιες από τις φωτογραφίες και πιο συγκεκριμένα τους Iggy Pop, Jennifer hudson, Cher και Normani που απεικονίζονται μεταξύ άλλω στο ημερολόγιο. Όπως όμως ενημέρωσε τον κόσμο με σχετική ανάρτηση στο Instagram, δεν θα μπορέσει να το χαρεί και θα πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο ξανά.

«Είμαι εδώ, μόλις έφτασα στο Μιλάνο και βρέθηκα θετικός για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα στον Covid. Επομένως, πάω στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ για την υποστήριξη #τόσοχαρούμενοςπουπονάει» έγραψε στο σχόλιο ο Bryan Adams, καθώς βρισκόταν στον ειδικό χώρο του αεροδρομίου Malpensa για τους θετικούς στον ιό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Adams (@bryanadams)

Μια ημέρα αργότερα, ο Bryan Adams έκανε και δεύτερη ανάρτηση από το νοσοκομείο. «Δεύτερη μέρα στο Μιλάνο και ευχαριστώ όλους τους ευγενικούς νοσηλευτές και γιατρούς που με προσέχουν. Ευχαριστώ και την Pirelli για την απεριόριστη υποστήριξη της, ως επιστέγασμα δύο ετών συνεργασίας. Το ημερολόγιο μας βγαίνει την άλλη εβδομάδα. Μόλις μου έκαναν ένεση κατά της θρόμβωσης, που είναι προληπτική μέχρι να βγει αρνητικό το τεστ μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Adams (@bryanadams)

Ο Bryan Adams είχε βρεθεί θετικός ξανά τον Οκτώβριο και είχε αναγκαστεί να ακυρώσει μια εμφάνιση του στο Rock and Roll Hall of Fame Induction Ceremony. Οι εκπρόσωποι του τότε είχαν ανακοινώσει πως είναι πλήρως εμβολιασμένος και χωρίς συμπτώματα. Για την περίπτωση του κλήθηκε να κάνει δήλωση και ο Anthony Fauci, επικεφαλής του αμερικανικού CDC.

«Μπορεί να εξηγείται από το ότι συνέχισε να έχει τον ιό μέσα του και βρέθηκε θετικός γιατί δεν είχε προλάβει ο ιός να φύγει εντελώς από το σύστημά του. Έχουμε δει ότι όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν εκτεθειμένο ανοσοποιητικό και ο ιός εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα τους. Δε γνωρίζω την ιατρική κατάσταση του Bryan Adams γι΄αυτό διστάζω να κάνω κάποιο σχόλιο περαιτέρω».