O Kanye West δεν θα μπορούσαμε να πούμε πως περνάει και την καλύτερη φάση του. Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις για την Kim Kardashian, με την οποία θέλει επανασύνδεση όπως άφησε να εννοηθεί, ο ράπερ προχώρησε και μια άλλη κίνηση. Μάλλον θέλει να δείξει πως χρειάζεται την ηρεμία του.

Συγκεκριμένα, ο West έσβησε όλες τις φωτογραφίες από το Instagram του και έβαλε για προφίλ ένα μαύρο φόντο. Για την ώρα δεν έχει σχολιάσει κάτι, ούτε μπορεί να ξέρει κάποιος πότε θα επιστρέψει ο ίδιος στους 9,5 εκατομμύρια followers του.

Από την άλλη, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Kanye West ζητάει την ησυχία στα social media του. Στο παρελθόν έχει διαγράψει αρκετές φορές τον λογαριασμό του, επιστρέφοντας ξανά τον Ιούλιο πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ του, Donda.

Όσο για την Kim, ο Kanye έδειξε πως θέλει να τα ξαναβρεί μαζί της, ωστόσο η απιστία που πήγε σύννεφο κατά τη διάρκεια του γάμου τους, δεν ξεχνιέται εύκολα.

Μάλιστα, εκτός από τις δηλώσεις του, ο ράπερ ανάρτησε και ένα Insta Story την Παρασκευή, με φωτογραφία εκείνου να φιλάει την Kim, παραθέτοντας έναν τίτλο του TMZ που έγραφε πως ο Θεός θα τους ξανασμίξει. Την έκανε μέχρι και tag.

Πάντως οι τελευταίες φήμες θέλουν την επιχειρηματία να έχει συνάψει σχέση με τον Pete Davidson. Ίσως και γι’αυτό να έχει σκάσει τόσο ο Kanye. «Είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η Κιμ μετά το διαζύγιό της. Κάποιος για να την κάνει να γελάσει και να περάσει απλά καλά μαζί του», είπε μια πηγή στο People.

«Το τέλος του γάμου της ήταν μια πολύ σκοτεινή περίοδος για εκείνη και ο Pete είναι το καλύτερο αντίδοτο».

https://www.intronews.gr/9296-2-spider-man-sony-3-tainies-holland