Αφού η Rihanna ανακηρύχθηκε εθνικός ήρωας στην πρώτη προεδρική ορκωμοσία των Barbados στις 29 Νοεμβρίου, άρχισαν να κυκλοφορούν νέες φήμες περί εγκυμοσύνης.

Οι φήμες φαίνεται ότι ξεκίνησαν από έναν λογαριασμό Twitter που ονομάζεται The Academy. Την Τρίτη (30 Νοεμβρίου), ο λογαριασμός ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της Rihanna και του συντρόφου της, A$AP Rocky, η οποία έλεγε: «Η Rihanna περιμένει το πρώτο της παιδί με τον A$AP Rocky».

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί, το tweet έχει γίνει viral. Μάλιστα, μετά την εμφάνισή της στην ορκωμοσία πολλοί έκαναν λόγο για φουσκωμένη «κοιλίτσα», που φανερώνει τα πρώτα στάδια της εγκυμοσύνης. Δεν είναι η πρώτη φορά που λέγεται ότι η Rihanna είναι έγκυος, αφού και τον Απρίλιο του 2021, οι θαυμαστές της πίστευαν ότι φορούσε ένα φαρδύ ρούχο στο Met Gala για να κρύψει την κοιλιά.

Η σχέση της Rihanna με τον A$AP Rocky

Οι δύο τους επιβεβαίωσαν την σχέση τους στο κόκκινο χαλί τον Σεπτέμβριο του 2021, αλλά οι φήμες ότι έβγαιναν ξεκίνησαν το 2018, όταν εθεάθησαν να κάθονται κοντά στο show του Louis Vuitton για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Το 2019, η Rihanna ανάρτησε μια φωτογραφία της μαζί με τον A$AP Rocky στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, στην οποία τον ευχαριστούσε για την στήριξη που δείχνει στο brand της, Fenty. Το 2020 βρέθηκαν μαζί σε μια συναυλία στη Νέα Υόρκη, και τον Ιούλιο του ίδιου έτους, το ζευγάρι έκανε μια φωτογράφιση μαζί για τη σειρά Fenty της Rihanna και σε μια συνέντευξη για τη Vogue, ο A$AP Rocky είπε ότι την εκτιμάει πραγματικά.

Το 2020, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να φιλιούνται σε ένα σκάφος σε διακοπές στα Μπαρμπάντος, μια κίνηση που επιβεβαίωσε ανεπίσημα τη σχέση τους, πριν την αποκάλυψή της το 2021.