Κόντρα πήγε να ξεσπάσει μεταξύ της Madonna και του 50 Cent, με τον ράπερ τελικά να βάζει ένα τέλος σε αυτό που ξεκίνησε. Συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του προς την ποπ σταρ, μετά τις προκλητικές φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram της.

Ο 46χρονος ράπερ του Candy Shop, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Curtis Jackson, σχολίασε μια φωτογραφία της Madonna γράφοντας: «Ό,τι πιο αστείο είδα σήμερα! LOL. Αυτή είναι η Μαντόνα στο κρεβάτι να προσπαθεί να το παίξει “Like a virgin” στα 63 της. Πρέπει να είναι πυροβολημένη για σηκώνει στο διαδίκτυο τον γερασμένο κώλο της».

https://www.intronews.gr/9552-2-george-clooney-douleia-amoivi-35-ekat

Όπως γράφει το CNN, μαζί με τα υπόλοιπα πικρόχολα σχόλια που έλαβε η ίδια, φαίνεται ότι αυτό την εξόργισε περισσότερο απ’όλα. Γι’αυτό και η Madonna ανέβασε insta story με φωτογραφία μαζί του, γράφοντας πως «Εδώ ο 50 Cent προσποιούνταν ότι είναι φίλος μου. Τώρα αποφάσισες να με κακολογήσεις! Υποθέτω ότι η νέα σου καριέρα είναι να προκαλείς την προσοχή προσπαθώντας να ταπεινώσεις τους άλλους στα social media. Αυτό το σχόλιο ήταν η χαμηλότερου επιπέδου επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις ως καλλιτέχνης και ως ενήλικας. Απλώς ζηλεύεις. Δεν θα φαίνεσαι τόσο καλά όσο εγώ, ούτε και θα διασκεδάζεις τόσο πολυ όταν θα είσαι στην ηλικία μου».

Μετά την εν λόγω δημοσίευση, ο 50cent προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στο twitter, ζητώντας συγγνώμη και εξηγώντας πως δεν ήθελε να πληγώσει τα συναισθήματά της.

«Πρέπει να έχω πληγώσει τα συναισθήματα της Madonna, πήγε και ξέθαψε μια παλιά φωτογραφία του MTV από το ’03. Εντάξει, συγγνώμη δεν σκόπευα να πληγώσω τα συναισθήματά σου. Δεν ωφελούμαι από αυτό, απλά είπα αυτό που σκέφτηκα όταν είδα τη φωτογραφία. Ελπίζω να δεχτείς τη συγγνώμη μου», αναφέροντας τη σύγκριση μιας από τις φωτογραφίες της Madonna με μια εικόνα των ποδιών της κακής μάγισσας της Ανατολής κάτω από το σπίτι της Dorothy στον Μάγο του Οζ .

https://twitter.com/50cent/status/1466624123149377537