Τέσσερα χρόνια μετά από τον θάνατο της συζύγου του, ο Πύρρος Δήμας φαίνεται να γυρνά σελίδα στην προσωπική του ζωή. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε να κρατά για εκείνον την προσωπική του ζωή και να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά από καιρό φαίνεται να είναι ερωτευμένος με την Αφροδίτη Σκαφιδά, η οποία είναι επαγγελματίας γυμνάστρια και έχει πάρει μέρος σε δύο Ολυμπιακούς αγώνες. Επίσης έχει αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της ως αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ. Τέλος συμμετείχε κα στο  Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019.

Οι δυο τους έκαναν ήδη την πρώτη τους δημόσια εμφάνισή στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος. Η κάμερα του Happy Day τους συνάντησε σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

«Είμαστε εδώ όλοι για να ευχηθούμε χρόνια πολλά στην Ιωάννα για τα γενέθλιά της αλλά και καλές δουλειές στο καινούργιο μαγαζί. Από μόδα δεν έχω ιδέα αλλά η Ιωάννα τα πάει πολύ καλά» δήλωσε ο Πύρρος Δήμας στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Κανένας από τους δύο δεν μίλησε για το ειδύλλιο ανάμεσά τους.

https://www.youtube.com/watch?v=ZfKWLa97q_Q