H Evan Rachel Wood υποστηρίζει ότι ο Marilyn Manson, ο οποίος φέρεται να την κακοποιούσε όσο βρίσκονταν σε σχέση, απείλησε να βιάσει τον 8χρονο γιο της, Jack, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Daily Mail.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ισχυρισμός έγινε σε δήλωση που κατατέθηκε τον Απρίλιο ως μέρος της συνεχιζόμενης μάχης για την επιμέλεια της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, Jamie Bell.

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι οι υποτιθέμενες απειλές του Manson ανάγκασαν τη Wood να ενισχύσει την ασφάλεια στο σπίτι της – συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης αλεξίσφαιρων παραθύρων, μιας χαλύβδινης πόρτας και φράχτη – και να μετακομίσει από το Λος Άντζελες στο Νάσβιλ.

https://www.intronews.gr/9689-2-drake-ypopsifiotites-grammy-2022

«Ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας στο Λος Άντζελες», είπε. «Φοβάμαι τον φερόμενο ως κακοποιητή σε τεράστιο βαθμό», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον Manson. «Έχω υποφέρει σωματικά και ψυχικά στα χέρια του, φοβάμαι ότι θα προσπαθήσει να με εκδικηθεί που κατέθεσα εναντίον του, βλάπτοντας εμένα, τον γιο μας και μέλη της οικογένειάς μου».

Υποστήριξε, επίσης, πως ένα άλλο θύμα του τον ηχογράφησε να λέει πως έχει φωτογραφίσει τα παιδιά της, ενώ απέκτησε πρόσβαση στους κωδικούς κοινωνικής ασφάλισής τους. Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 35χρονος Bell υπέβαλε αίτηση ως απάντηση, υποστηρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί της Wood «δεν είναι αξιόπιστοι».

«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει», είπε. «Είτε οι ισχυρισμοί της Evan ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της είναι αληθείς και ο Jack δεν είναι ασφαλής μαζί της, είτε είναι ψευδείς και απλώς κρατά τον γιο μας μακριά μου για άλλους, δικούς της λόγους».

Η Page Six επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Manson, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει. Σημειώνεται πως ο Manson βρίσκεται υπό έρευνα για ισχυρισμούς περί σεξουαλικής κακοποίησης και εμπορία ανθρώπων, αφού περισσότερες από δώδεκα γυναίκες – συμπεριλαμβανομένης της Wood – τον κατηγόρησαν.