Η Rebel Wilson ανέφερε ότι δεν ενθουσιάστηκαν όλοι με την απώλεια των κιλών της. Η σταρ του «Pitch Perfect» έχει καταγράψει τη φυσική της μεταμόρφωση στα social media, η οποία διήρκησε πάνω από έναν χρόνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BBC Breakfast είπε τα εξής: «Με αποδοκίμασε η ομάδα μου εδώ στο Χόλιγουντ, όταν είπα ότι θέλω να επικεντρωθώ στην υγεία, να αλλάξω την φυσική μου κατάσταση και τη ζωή μου» και στην συνέχεια την απώθησε.

«Μου είπαν γιατί να το κάνεις αυτό;» ανέφερε η Wilson, ενώ υποστήριξε ότι ήταν κατά της απόφασής της γιατί έβγαζε πολλά χρήματα με το να είναι η «αστεία χοντρή κοπέλα». Την ήθελαν έτσι και η αλλαγή της θα κόστιζε.

Η Wilson ανακήρυξε το 2020 «Χρονιά της Υγείας» για εκείνη και άρχισε να μοιράζεται τις προπονήσεις και την απώλεια βάρους της στον  λογαριασμό της στο Instagram.

Η απώλεια κιλών ήταν ένα στοίχημα που ήθελε να κερδίσει και το κατάφερε. Δεν είχε να κάνει μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και με την ανάγκη να υιοθετήσει νέες υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να απωθήσει εκείνες που την έκαναν να στρέφεται στο φαγητό για να ξεσπάσει.

«Ήξερα βαθιά μέσα ότι κάποιες διατροφικές συνήθειες που είχα δεν ήταν υγιείς. Δεν χρειαζόμουν μια μπανιέρα με παγωτό κάθε βράδυ», είπε στο BBC . «Προσπαθούσα να απαλύνω τα συναισθήματά μου με το φαγητό, το οποίο δεν ήταν ό,τι πιο υγιεινό».

Η Wilson στην συνέχει λέει ότι από τότε που έχασε κιλά άρχισε να συζητείται λόγω της εμφάνιση της. Δέχτηκε επιπλήξεις ακόμα και τότε από πολλούς που υποστήριζαν ότι το έκανε για να τραβήξει την προσοχή, διότι παλιότερα ήταν «αόρατη».

Η Wilson μιλά για τα πρότυπα ομορφιάς

«Γιατί οι άνθρωποι έχουν τόσο εμμονή με αυτό; Με τις γυναίκες, ιδιαίτερα, για την εμφάνισή τους», σκέφτηκε. «Ξέρω πώς είναι να είσαι μια γυναίκα που ήσουν ουσιαστικά αόρατη για τους περισσότερους ανθρώπους επειδή δεν σε θεωρούσαν τυπικά όμορφη ή οτιδήποτε άλλο. Είναι τρελό να προσπαθείς να ταιριάξεις. Απλώς είναι καλύτερο να είσαι η πιο υγιεινή σου εκδοχή».

Κατά τη διάρκεια της σύντομης συνέντευξης, η σταρ του Hustle μίλησε επίσης για τη γονιμότητα, ένα θέμα για το οποίο είχε μιλήσει στο παρελθόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Wilson αποκαλεί τον εαυτό της «κλασικό παράδειγμα» μιας γυναίκας που επικεντρώνεται στην καριέρα, η οποία «βγήκε στον κόσμο δεν σκέφτηκε καν τα παιδιά» και στη συνέχεια ξαφνικά στα 30 της ανακάλυψε ότι είναι κάτι που θέλει.

«Και μετά, αν το κάνω, τι πρέπει να κάνω;» συνέχισε εκείνη. «Θα ήταν υπέροχο αν είχα τα δικά μου παιδιά, αλλά δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό. Και έτσι προσπαθώ να μην έχω καμία προσδοκία, απλώς να είμαι όσο πιο υγιής μπορώ»