Ο Adam Sandler εκτός από σπουδαίος κωμικός ηθοποιός, φαίνεται πως έχει κερδίσει και τους θαυμαστές του για το στυλ του. Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνεται από τη λίστα Google’s Year in Search report for 2021, η οποία συνοψίζει τις κορυφαίες αναζητήσεις σε διάφορες κατηγορίες, αναδεικνύοντας τον νικητή για την κατηγορία celebrity style.

Πιθανό να μην τον περίμενε ούτε ο ίδιος, αν κρίνει κανείς πως οι επιλογές στα outfit του έχουν χαρακτηριστεί ως «άθλια κομψές». Να όμως που ο Adam έβαλε κάτω πολλούς διάσημους που φημίζονται για το στυλ τους.

https://www.intronews.gr/9762-2-google-ellines-epsaxan-2021

Στο μεταξύ, δεύτερη στη λίστα βρέθηκε η Britney Spears, ενώ τα true fashion icons όπως ο Harry Styles και η Lizzo, βρέθηκαν στην έκτη και ένατη αντιστοίχως.

«Είναι ο απόλυτος πολέμιος της συμβατικής μόδας», είπε ο ειδικός του στυλ Robert Verdi στη New York Post για την αδιαπραγμάτευτη ιδιοφυΐα του ηθοποιού. «Μοιάζει σαν να πηγαίνει για αποκατάσταση, αλλά ο κόσμος το λατρεύει γιατί είναι αυθεντικό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adam Sandler (@adamsandler)

Πώς ξεχώρισε το στυλ του Adam Sandler στη Google

Ο Verdi πιστεύει ότι τα street style ρούχα του Σάντλερ γίνονται πιο μοντέρνα, επειδή έτσι ντύνονταν όλοι κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας.

«Στον απόηχο του COVID, όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι ο υλισμός δεν έχει σημασία», είπε ο γκουρού του στυλ για τον Sandler, του οποίου η αξία υπολογίζεται στα 420 εκατομμύρια δολάρια. «Αντιπροσωπεύει αυτό που κάναμε όλοι κατά τη διάρκεια του lockdown, το οποίο ήταν να μένουμε στον ίδιο μας τον ιδρώτα για μια εβδομάδα, να μην κάνουμε ντους κάθε μέρα και να φοράμε παλιά παπούτσια για να βγάλουμε βόλτα τον σκύλο».

«Η εμφάνισή του ‘δεν με νοιάζει’ απηχεί στους ανθρώπους τώρα περισσότερο από ποτέ γιατί αυτή είναι η πραγματική ζωή. Κανείς δεν τριγυρνάει με Dior και διαμάντια. Στον κόσμο αρέσει το γεγονός ότι νιώθει άνετα να είναι απλώς ο εαυτός του», πρόσθεσε ο Verdi.

Και οι χιλιάδες θαυμαστές που ακολουθούν το #SANDLERCORE – ένα hashtag με 329.000 βίντεο στο TikTok – δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν περισσότερο. «Το μόνο που θέλω να φορέσω αυτή τη στιγμή είναι το Sandlercore», είπε ένας θαυμαστής σε ένα βίντεο που δείχνει μια σειρά από φωτογραφίες του street style του Sandler.

@thatdylandubeauHe’s so good. #sandlercore #fashion #adamsandler #fypシ #foryou #foryourpage♬ Watermelon Sugar X Seaside – Vazer