H αγαπημένη Adele σπανίως μοιράζεται την προσωπική της ζωή στο Instagram. Ωστόσο, αυτήν την φορά αποκαλύπτει μέσω της πλατφόρμας ότι εκείνη και ο σύντροφός της Rich Paul, θα μείνουν μαζί στην καινούρια έπαυλη της τραγουδίστριας. Το υπερπολυτελές σπίτι αγόρασε η 34χρονη για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $56 εκατομμυρίων.

Σε μία σειρά φωτογραφιών από στιγμές του ζευγαριού, βλέπουμε την Adele και τον Rich να κρατούν τα κλειδιά της έπαυλης ενώ ποζάρουν μπροστά της, να πηγαίνουν μαζί με φαστφουντάδικο, να φιλιούνται τρυφερά και να γελούν ο ένας με τον άλλον. Η δημοσίευση έχει ήδη φτάσει τα 4 εκατομμύρια likes, με τους fans της Βρετάνης star να αναφέρουν πόσο χαίρονται που την βλέπουν να χαμογελά ξανά μετά το διαζύγιό της.

Στην λεζάντα γράφει: «time flies» (μτφρ. «Ο χρόνος περνάει»).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Η Adele Atkins είναι μαζί με τον 40χρονο ατζέντη αθλητών εδώ και έναν χρόνο. Εκείνος εκπροσωπεί αρκετούς παίκτες του NBA, μεταξύ τους και τον LeBron James.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού, στις οποίες δείχνουν χαρούμενοι και ερωτευμένοι, έρχονται να ακυρώσουν τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από tabloids ότι δεν είναι πια μαζί.

Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2022 η Adele εμφανίστηκε στο Graham Norton show του BBC φορώντας ένα εντυπωσιακό και υπερμεγέθες δαχτυλίδι στον παράμεσο. Ο παρουσιαστής την ρώτησε εάν έχει αρραβωνιαστεί και εκείνη απλά έγνεψε αινιγματικά, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει τις φήμες.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Eurovision 2022: Ο εκπρόσωπος του Ισραήλ παντρεύτηκε τον σύντροφό του πριν τον Β’ ημιτελικό

Kim Kardashian: Περνάει «κρίση στιλιστικής ταυτότητας» μετά τον χωρισμό – «Ρωτούσα πάντα τον Kanye τι να βάλω»

Game of Thrones: Κασκαντέρ μηνύει την παραγωγή για τραυματισμό στο Battle of Winterfell