Η Adele κάνει teasing τον γάμο της Rich Paul, αλλά και την πιθανότητα να αποκτήσουν παιδί στο εγγύς μέλλον. Η σταρ, η οποία είναι πιο ανανεωμένη και στα καλύτερά της, απάντησε στις φήμες περί αρραβώνα σε μια συνέντευξη στο The Graham Norton Show. Μίλησε για το μέλλον της σχέσης της και για τη διαμονή της στο Λας Βέγκας.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η Adele φορούσε το ίδιο διαμαντένιο δαχτυλίδι που φόρεσε στα BRIT Awards την Τρίτη, το οποίο πυροδότησε για πρώτη φορά την φήμη ότι ο φίλος της, Rich Paul, μπορεί να της έκανε την πρόταση γάμου. Έτσι, ο Norton δεν μπορούσε να μην την ρωτήσει αν ήταν αρραβωνιασμένη, αφού την συνέχαιρε για τα τρία Brit Awards. Εκείνη απάντησε, σύμφωνα με την Daily Mail , «Αν ήμουν θα έλεγα ποτέ σε κανέναν αν ήμουν ή δεν ήμουν;».

Εκείνος στην συνέχεια της είπε ότι φαίνεται σαν να είναι αρραβωνιασμένη, με την τραγουδίστρια να γελά και να του απαντάει «εντάξει». «Αυτό το παίρνω σαν ναι», της είπε ο Norton μετά την αντίδρασή της.

Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να μεγαλώσει την οικογένειά της, λέγοντας: «Μου παίρνει λίγο χρόνο για να ανανεωθώ και θα ήθελα να κάνω περισσότερα παιδιά. Νιώθω ότι έχω βρει τον ύπνο μου μετά από εννέα χρόνια που απέκτησα τον γιο μου». Η Adele έκανε τον εννιάχρονο γιο της, Angelo, με τον πρώην σύζυγό της Simon Konecki.

Όταν ρωτήθηκε για την αναβληθείσα μετακόμισή της επιβεβαίωσε ότι «θα γίνει 100 τοις εκατό φέτος. Πρέπει να γίνει φέτος γιατί έχω σχέδια για την επόμενη χρονιά. Φανταστείτε να πρέπει να την ακυρώσω επειδή θα κάνω μωρό».

Επίσης, μίλησε για τις εμφανίσεις που ανέβαλε. «Έκανα τα δυνατά μου και πραγματικά πίστευα ότι θα τα καταφέρω με τον καιρό. Μετανιώνω που συνέχισα μέχρι εκείνη την ημέρα. Θα ήταν μια πραγματικά μισή παράσταση, και δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Ο κόσμος θα το έβλεπε κατευθείαν και θα καταλάβαινε ότι δεν θέλω να το κάνω. Δεν έχω κάνει ποτέ κάτι τέτοιο στη ζωή μου και ούτε πρόκειται».

Πρόσθεσε ότι περιμένει να ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες της παράστασης μέχρι να βεβαιωθεί ότι «όλα θα είναι σίγουρα έτοιμα. Όσο πιο γρήγορα μπορώ να ανακοινώσω τόσο το καλύτερο, αλλά δεν μπορώ σε περίπτωση που δεν είμαστε έτοιμοι εγκαίρως».