Την πρώτη της εμφάνιση, εδώ και πέντε χρόνια, θα πραγματοποιούσε αύριο η Adele, στο Λας Βέγκας. Η πανδημία όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια,με δάκρυα στα μάτια, να ανακοινώσει ότι αναβάλει τα σόου Weekends with Adele, μόλις 24 ώρες πριν από την πρεμιέρα της.

«Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο», είπε η σταρ στους θαυμαστές της στο Instagram. «Η μισή ομάδα μου έχει Covid και ήταν αδύνατο να τελειώσει το σόου», εξήγησε, προσθέτοντας ότι οι «καθυστερήσεις στην παράδοση» είχαν επίσης καταστρέψει τα σχέδιά της.

Επρόκειτο να τραγουδήσει στην πρώτη από τις 24 προγραμματισμένες παραστάσεις στο ξενοδοχείο Caesars Palace, την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, και είχε προγραμματιστεί να κάνει δύο συναυλίες κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τον Απρίλιο. Για κάθε μία από αυτές τις εμφανίσεις της, η αμοιβή της άγγιζε το 1 εκατ. ευρώ καθώς όλα σχεδόν τα εισιτήρια είχαν πουληθεί και οι βραδιές ήταν ήδη sold out με τις τιμές να αγγίζουν ακόμα και τα 15.000 δολάρια.

Θα ήταν οι πρώτες ζωντανές συναυλίες της μετά από χρόνια απουσίας, ενώ μαζί με δύο live στο Hyde Park του Λονδίνου αυτό το καλοκαίρι, ήταν και οι μοναδικές συναυλίες που έχει ανακοινώσει για την προώθηση του τέταρτου άλμπουμ της, «30», που εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση των τσαρτ σε 30 χώρες και ήταν το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2021 στις ΗΠΑ, σύμφωνα με το Billboard.

Μιλώντας στο Instagram, η Adele είπε ότι ήταν «ξύπνια για 30 ώρες» προσπαθώντας να σώσει το σόου, αλλά απλώς «είχε τελειώσει ο χρόνος. Ήταν αδύνατο να τελειώσω », πρόσθεσε. «Δεν μπορώ να σας δώσω ό,τι έχω αυτή τη στιγμή και γι’αυτό ξεσπάω».

Η τραγουδίστρια ζήτησε επίσης συγγνώμη από τους θαυμαστές που είχαν ήδη φτάσει στο Λας Βέγκας για το εναρκτήριο Σαββατοκύριακο. «Συγγνώμη, είναι η τελευταία στιγμή. Είμαι τόσο αναστατωμένη και ντρέπομαι πραγματικά και λυπάμαι πολύ για όλους όσους ταξίδεψαν ξανά». Και πρόσθεσε: «Θα επαναπρογραμματίσουμε όλες τις ημερομηνίες, είμαστε σε αυτό τώρα. Και θα τελειώσω το σόου μου».

Αρκετοί ήταν οι θαυμαστές της που την υποστήριξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας πως ήταν η σωστή απόφαση και ευχήθηκαν σε εκείνη και την ομάδα της να επιστρέψουν σύντομα. Υπήρξαν, βέβαια, και ορισμένοι άλλοι, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με την απώλεια των χρημάτων τους σε πτήσεις και κρατήσεις ξενοδοχείων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Οι αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση της Adele

Η Gillian Rowland-Kain, για παράδειγμα, βρισκόταν ήδη στην πτήση της για το Λας Βέγκας από τη Νέα Υόρκη για το σόου της Παρασκευής, όταν έμαθε για την ακύρωση μέσω των social media. «Είμαι έξαλλη που η Adele περίμενε την τελευταία στιγμή για να το ανακοινώσει», είπε. «Αναγνωρίζω ότι δεν είναι κάτι που θέλει να κάνει κάποιος καλλιτέχνης, αλλά θα ήξερε χθες ότι η παράσταση δεν θα ήταν έτοιμη μέχρι αύριο. Είμαι θυμωμένη και απογοητευμένη».

Ο Josh Chavis από το Κάνσας έγραψε ότι η σύζυγός του έδωσε 1.800 δολάρια για το ξενοδοχείο και τις πτήσεις προς Βέγκας. Ενώ η Heather βρισκόταν σε αναμονή στο ξενοδοχείο, ο Chavis είπε στο BBC ότι ήταν απογοητευμένη – αν η Adele το ανακοίνωνε λίγες μέρες νωρίτερα «θα έκανε τη διαφορά» όσον αφορά τις επιστροφές χρημάτων. «Αναγνωρίζουμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους, αλλά αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος τόσο από την πλευρά του καλλιτέχνη όσο και από αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του σόου», είπε.

Με πληροφορίες από BBC