Σε ρινγκ μετατράπηκε η συναυλία του Νίκου Κουρκούλη στην Καβάλα, που διεξήχθη με αφορμή τον χορό της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας «Κεραυνός Ελευθέρων». Η αναταραχή που προκλήθηκε από το άγριο ξύλο μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν τέτοια που ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να διακόψει το live.

Ο καβαλιώτης καλλιτέχνης ερμήνευσε τις πιο γνωστές του επιτυχίες παρέα με την Βασιλική Ντάντα και το κοινό φάνηκε να το απολαμβάνει. Τότε, μπροστά σε 1.500 θεατές, περίπου στις τρεις τα ξημερώματα ένας Βούλγαρος θαμώνας θέλησε να ανέβει στη σκηνή να «ρίξει τις στροφές του». Επειδή τα τραπέζια και οι καρέκλες εμπόδιζαν την προέλασή του προς την πίστα, σε κατάσταση «αμόκ» άρχισε να χτυπάει αναίτια θαμώνα που καθόταν.

Ο νεαρός αντέδρασε, καθώς γνώριζε πολεμικές τέχνες, και τον ακινητοποίησε, αφού προηγουμένως τον είχε γρονθοκοπήσει. Η αναταραχή δεν άργησε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς οι φίλοι του Βούλγαρου κινήθηκαν απειλητικά προς το τραπέζι του νεαρού, με αποτέλεσμα ο καβγάς να γενικευτεί και το γήπεδο των Ελευθερών να μετατραπεί σε ρινγκ.

Ο Νίκος Κουρκούλης, βλέποντας την κατάσταση να ξεφεύγει, διέκοψε τη συναυλία. Πλήθος κόσμου μπήκε και εκείνο στον «χορό» και μαζί με την καθοριστική συμβολή των υπαλλήλων του δήμου προσπάθησαν να διακόψουν τη «μάχη».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Ben Affleck: Viral το βίντεο που τον δείχνει να κάνει έντονες χειρονομίες προς την Lopez | intronews.gr

Αποχώρηση-βόμβα από το Euphoria: Η Barbie Ferreira δεν θα επιστρέψει ως Kat Hernandez | intronews.gr

Ταινίες Εβδομάδας 25/8-31/8: Το «Ούτε Καν» είναι το θρίλερ της χρονιάς και σε περιμένει στις αίθουσες | intronews.gr