Λιγότερο από δύο μήνες ήταν ζευγάρι ο Pete Davidson και η Emily Ratajkowski, τους οποίους είχε «τσακώσει» ο φακός μερικές εβδομάδες πριν να βγαίνουν από εστιατόριο και να φιλιούνται.

Πολλοί είχαν αναρωτηθεί εάν η σχέση αυτή ήταν στην πραγματικότητα ένα επικοινωνιακό κόλπο, καθώς το βίντεο που τους δείχνει μαζί παρά δείχνει στημένο, με τους δύο ηθοποιούς σχεδόν να περιμένουν τους paparazzi ώστε να δείξουν «πόσο ερωτευμένοι είναι».

Είτε ήταν αληθινή η σχέση τους είτε όχι, λίγη σημασία έχει καθώς τα δημοσιεύματα τους θέλουν έτσι και αλλιώς χώρια.

Υπενθυμίζεται ότι ο Davidson είχε μόλις χωρίσει από την σχεδόν επί ένα χρόνο σύντροφό του, την τηλεπερσόνα Kim Kardashian ενώ η Ratajkowski βγήκε από ένα πολύκροτο διαζύγιο με τον κινηματογραφικό παραγωγό Sebastian Bear McKlard.

Μάλιστα, οι φήμες εκείνη τη περίοδο την ήθελαν να βγαίνει ραντεβού με τον Brad Pitt, πληροφορία που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Davidson Ratajkowski

Το ζευγάρι αποθανατίστηκε και σε αγώνα των Nicks.

Τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου μάλιστα αναφέρουν ότι ίσως και οι δύο να έχουν ήδη βρει τον… επόμενο. Ο Davidson εθεάθη πρόσφατα με τη συμπρωταγωνίστριά του στο Bodies Bodies Bodies Chase Sui Wonders, ενώ η Ratajkowski απαθανατίστηκε με τον καλλιτέχνη Jack Greer.