Νέες αποκαλύψεις για τη ζωή της Amber Heard βλέπουν το φως της δημοσιότητας, κατά την πολύκροτη δίκη με τον Johnny Depp. Η ηθοποιός φαίνεται να έχει μπλεξίματα με τον νόμο, καθώς εμπλέκεται σε μια υπόθεση από το 2015, που παραμένει άλυτη. Τότε οι αρχές την εντόπισαν να μεταφέρει λαθραία τα δύο σκυλιά της στην Αυστραλία, που απαγορεύεται, για αυτό και κλήθηκε να παραστεί στο δικαστήριο.

Όλα τα ζώα που εισέρχονται στη χώρα, πρέπει πρώτα να δηλώνονται, και μετά να μπαίνουν σε καραντίνα για 10 ημέρες. Η Heard αρνήθηκε την μεταφορά τους, όταν ρωτήθηκε σε επίσημο έγγραφο κατά την είσοδό της στη χώρα. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του OK!, η παράνομη εισαγωγή, για την οποία κατηγορούταν, είναι μία κατηγορία που φέρει ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια.

Στην συνέχεια παραδέχτηκε την ψευδή δήλωση στην κάρτα μετανάστευσης της. Η νομική υποστήριξή της, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο, ότι το περιστατικό έγινε λόγω παρανόησης μετά από κακή επικοινωνία και από τον αποσυγχρονισμό της Heard. Πίστευε δηλαδή ότι έχει διευθετήσει την γραφειοκρατία για την είσοδο των σκύλων.

Ο Depp που την συνόδευε τότε στην ακρόαση, είχε ζητήσει επίσης δημόσια συγγνώμη. Πάντως ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Γεωργίας, Νερού και Περιβάλλοντος της Αυστραλίας (DAWE) διευκρίνισε στο Newsweek, ότι υπάρχει ακόμη μια έρευνα σε εξέλιξη σχετικά με «καταγγελίες για ψευδορκία από την κυρία Χερντ κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου, για την παράνομη εισαγωγή (της) δύο σκύλων το 2015 στην Αυστραλία».

Τι πραγματικά πρέπει να αποδείξουν οι Heard-Depp

Ο Depp παρότι ξέρει ότι μπορεί να μην κερδίσει την υπόθεση, περνάει την εβδομάδα του στην Ευρώπη, παίρνοντας «άδεια» από τη δίκη, είπε πηγή από το περιβάλλον του. «Ο Johnny βρίσκεται στην Ευρώπη και παίρνει λίγο χρόνο για να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, να κάνει παρέα με παλιούς φίλους, να παίξει μουσική και να κάνει βόλτες στην εξοχή», αναφέρει η πηγή.

Αυτό που πρέπει να κάνουν και οι δύο τους, σύμφωνα με ειδικούς, καθώς είναι δημόσια πρόσωπα, είναι ένας «άθλος». Δεν αρκεί μόνο η απόδειξη ότι οι δηλώσεις κάποιου ήταν ψευδείς. Πρέπει να αποδείξουν ότι οι δηλώσεις τους έγιναν με «πραγματική κακία», είπαν οι ειδικοί. Δηλαδή, μια ψευδής δήλωση έπρεπε να είχε γίνει γνωρίζοντας ότι ήταν αναληθής, με σκοπό να βλάψουν τον άλλο, ή απερίσκεπτα – που σημαίνει ότι το άτομο δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει αν ήταν αληθινή.

Μια άλλη πρόκληση σε υποθέσεις δυσφήμισης είναι να αποδείξουν πώς η υποτιθέμενη συκοφαντική δήλωση οδήγησε σε χρηματική ζημία, όπως υποστηρίζει ο ηθοποιός, που είδε την καριέρα του να καταστρέφεται.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Γιατί δε μιλάει κανείς για την Pamela και μιλάνε όλοι για την Amber Heard;

Amber Heard: Όλα όσα κατέθεσε για την σχέση της με τον Depp – Ο έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη

Amber Heard: Περιγράφει κλαίγοντας την σεξουαλική κακοποίηση με μπουκάλι που υποστηρίζει πως υπέστη από τον Johnny Depp