Οδεύουμε προς το τέλος αυτής της πολυσυζητημένης δίκης στη Βιρτζίνια, εκεί όπου ο Johnny Depp και η Amber Heard απέδειξαν πως μία σχέση μπορεί να πάει τρομακτικά λάθος, όταν σε αυτή κυριαρχεί το συναίσθημα της ζήλειας.

Στις τελευταίες εξελίξεις, μια γυναίκα ισχυρίστηκε πως παρενέβη σε τσακωμό που έλαβε χώρα σε αεροδρόμιο πριν από 10 χρόνια, με την Amber Heard να χτυπά τη συνοδό της.

Η μαρτυρία μεταδόθηκε ζωντανά στο κανάλι YouTube Law & Crime Network, ωστόσο ο εν λόγω καυγάς δεν αφορούσε τον Johnny Depp επομένως δεν θα την υπολογίσουν. Η Beverly Leonard κατέθεσε ότι συνάντησε τη Heard το 2009 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σιάτλ-Τάκομα, όπου η Beverly εργαζόταν εκείνη την εποχή. Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν στον χώρο παραλαβής αποσκευών όταν παρατήρησε τη Heard με την συνοδό της να τσακώνονται.

«Ξεκίνησαν να τσακώνονται. Η Amber άρπαξε την συνοδό της και της έβγαλε κάτι από τον λαιμό. Σηκώθηκα αμέσως και πήγα να ηρεμήσω τα πνεύματα» και πρόσθεσε πως η γυναίκα σήκωσε τα χέρια της σε αμυντική στάση.

Amber Heard: Το περιστατικό στο αεροδρόμιο που είχε γίνει γνωστό

Προφανώς η Beverly αναφέρεται στο περιστατικό του 2009, όπου η Amber Heard συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σιάτλ-Τακόμα επειδή φέρεται να χτυπούσε μια γυναίκα, με την οποία είχε σχέση εκείνη την εποχή, την Tasya van Ree. Οι κατηγορίες αργότερα αποσύρθηκαν και η van Ree κυκλοφόρησε μια δήλωση το 2016 λέγοντας ότι η ηθοποιός κατηγορήθηκε άδικα. Ωστόσο, αυτή η προηγούμενη κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας αναφέρθηκε από τον δικηγόρο του Depp, όταν η Heard κατέθετε την περασμένη εβδομάδα .

Αυτή η κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας στο μητρώο της Heard ανοίχτηκε ως πιθανό σημείο συζήτησης για την ομάδα του Depp, όταν η ηθοποιός ανέφερε την προηγούμενη σχέση του, την Kate Moss. Δήλωσε πως ο Johnny Depp έσπρωξε το μοντέλο από τις σκάλες, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Κατέθεσε η Kate Moss

Το μοντέλο κατέθεσε μέσω βίντεο κλήσης, χθες, στο δικαστήριο, μιλώντας για περίπου 3 λεπτά. Η Kate Moss διεύψεσε τις κατηγορίες, πως ο ηθοποιός την είχε σπρώξει και εξήγησε το περιστατικό της πτώσης της.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Johnny Depp – Kate Moss: Ένας θυελλώδης έρωτας που κράτησε 3 χρόνια

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με διάσημο οδοντίατρο;

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος – Κάτια Ταραμπάνκο: Πρώτο trend από το πουθενά