Η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard έχει βγάλει στη φορά προσωπικές στιγμές του ζευγαριού και μια αμοιβαία κακοποίηση. Για την ακρίβεια, η υπόθεση για τη συκοφαντική δυσφήμιση, έσκαψε πολύ βαθιά και αποκάλυψε μια σχέση τοξική και βίαιη.

Η Laurel Anderson, η προσωπική βοηθός του πρώην ζευγαριού κατέθεσε στο δικαστήριο και «έκαψε» την Amber Heard λέγοντας πως ξεκινούσε συνεχώς καυγάδες και προσπαθούσε να σταματήσει τον Depp από το να τελειώσει τον γάμο, εξαιτίας του φόβου της για εγκατάλειψη. Ανέφερε δε, πως δεν έχει δει ποτέ την Amber με μώλωπες, παρά τους ισχυρισμούς της για κακοποίηση από τον Depp.

«Ήταν ένα σημείο υπερηφάνειας για τη Heard, αν ένιωθε ασέβεια, να ξεκινήσει έναν καυγά», είπε η Anderson. «Αν επρόκειτο να την αφήσει για να αποκλιμακώσει έναν καυγά, θα τον χτυπούσε για να τον κρατήσει εκεί. Θα προτιμούσε να τσακωθεί για να τον κρατήσει εκεί».

«Έγινε έξω φρενών. Ούρλιαζε, έβριζε»

Ωστόσο η οργή της δεν εστίαζε μόνο στον Johnny Depp. Όπως κατέθεσε η Kate James, πρώην προσωπική βοηθός της Amber, «ένιωθε ότι είχε το δικαίωμα να με φτύσει στο πρόσωπο» όταν τόλμησε να ζητήσει αύξηση μισθού. Υποστήριξε, μάλιστα, πως η ηθοποιός έπαιρνε συνταγογραφούμενα διεγερτικά φάρμακα και μερικές φορές φαινόταν μεθυσμένη. Η James ανέφερε ένα ακόμη περιστατικό, όταν η Heard της είχε ζητήσει να αγοράσει δύο αντίτυπα περιοδικών που εμφανιζόταν εκείνη.

Της είχε πει να τα αποθηκεύσει στο γκαράζ για να μην τα έβλεπε ο Depp, ωστόσο έγινε έξω φρενών όταν τα είδε στο σπίτι μπροστά της. «Έγινε έξω φρενών. Ούρλιαζε, έβριζε. Ήταν μια τυφλή οργή», είπε η James.

Ερωτηθείσα για την εντύπωσή της για τον Depp, η James είπε ότι ήταν «ήρεμος, σχεδόν ντροπαλός και πολύ ήσυχος» και τον αποκάλεσε «τζέντλεμαν». Δεν τον είδε ποτέ να χάνει την ψυχραιμία του και ήταν «πάντα εντελώς παθητικός». Συνήθιζε να μιλάει μαζί του, αλλά σταματούσε αμέσως μόλις η Amber τους έβλεπε, γιατί την κάρφωνε με το βλέμμα της.

Όταν κλήθηκε η αστυνομία στις 21 Μαΐου 2016 στο σπίτι τους, μετά από καυγά, η James έλαβε μια «έκτακτη κλήση» για να συναντήσει το αφεντικό της στο ξενοδοχείο Chateau Marmont. Βρήκε την Amber με τέσσερις φίλους, που είχαν περάσει τη μέρα πίνοντας δίπλα στην πισίνα, κατέθεσε η James. «Μου φάνηκε λίγο συνωμοτικό, σαν μια συνάντηση στρατηγικής. Το είχε κάνει να φαίνεται σαν έκτακτη ανάγκη, αλλά φαινόταν σαν ένα πάρτι στην πισίνα».

Η πρώην προσωπική βοηθός κατέθεσε, επίσης, πως στην Amber δεν άρεσε να κάνει παρέα με φίλους του συζύγου της, επειδή ήταν «βαρετοί και όλοι οι ηλικιωμένοι, έπαιζαν κιθάρες και δεν ήταν ενδιαφέρον για εκείνη».

Τέσσερις ημέρες μετά την έναρξη της δίκης, η μαρτυρία της James σηματοδοτεί μια προσπάθεια του Depp να αποδείξει πως η Amber ήταν ραδιούργα και επινόησε όλες τις κατηγορίες για την κακοποίηση εναντίον της, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να προσεγγίσει αυτές στο κίνημα #MeToo σε ένα κείμενο στην Washington Post που αποτελεί και τη βάση της τρέχουσας υπόθεσης.

Οι προσπάθειες της νομικής ομάδας του Depp να υποβαθμίσει την Amber και να διαλύσει την αξιοπιστία της είχαν επίσης κόστος για τον ηθοποιό. Σε γραπτά μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, μια μέρα νωρίτερα, ο ηθοποιός την ανέφερε ως «σάπιο πτώμα». Αυτό το μοτίβο συνεχίστηκε με μαρτυρία που φαινόταν να αποδεικνύει ότι ο Depp εκείνη την εποχή κατηγόρησε την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά στη σχέση του με τη σύζυγό του.

Πάντως, το ξεκατίνιασμα ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας ημέρα, με λεπτομέρειες του γάμου τους που σοκάρουν. Η Amber κατηγορεί μάλιστα τον Depp πως τη βίασε με ένα μπουκάλι και τον ηθοποιό να λέει πως τον αποκαλούσε «χοντρό και γέρο» ενώ σε άλλο σημείο της δίκης διαβάστηκε μήνυμα του Ντεπ προς φίλο του, όπου του έλεγε: «Ελπίζω το πτώμα της Αμπερ να σαπίσει στο πορτ μπαγκάζ μιας Honda!».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Rihanna: Χωρίζει με τον A$AP Rocky; Φήμες ότι την «κεράτωσε» με φίλη και συνεργάτιδα της

Harry και Meghan: Αναγκάστηκαν να επισκεφτούν την Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από 2 χρόνια – Η κακή κατάσταση της υγείας της

Με πληροφορίες από Guardian