Η 3η εβδομάδα της δίκης ανάμεσα σε Amber Heard και Johnny Depp συνεχίζεται και κάθε μέρα βγαίνουν στην επιφάνεια νέα ντοκουμέντα για την μεταξύ τους σχέση, που έληξε με τρομερή ένταση τον Μάιο του 2016 και οδήγησε σε αυτή τη δικαστική διαμάχη 6 ετών. Από τις λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει, σίγουρα αυτές που σοκάρουν είναι για το δάχτυλο του Depp που έκοψε η Heard, αλλά και για το ότι αποφάσισε να κάνει την ανάγκη της μέσα στο μαξιλάρι του και την επόμενη ημέρα γελούσε και έκανε λόγο για μια κακή φάρσα.

Στην πορεία αυτής της δίκης έχουμε δει καταθέσεις από πολλούς ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος, είτε φίλους είτε ψυχολόγους, οικονόμους και διαχειριστές των σπιτιών που διέμεναν. Μέχρι και η υπεύθυνη της εταιρείας καλλυντικών της Heard κατέθεσε πως η Heard δεν πήρε ποτέ καλλυντικά απ΄αυτούς για να καλύψει μώλωπες.

Χθες, ήρθε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που εκθέτει περαιτέρω την Amber Heard, αλλά και τον ηθοποιό James Franco. Μετά τον Elon Musk, που ήταν πρώην σύντροφός της, η Heard φαίνεται πως είχε για ένα διάστημα κάτι και με τον Franco, ο οποίος είναι επίσης ένας αμφιλεγόμενος τύπος μετά τις πολλές καταγγελίες για παρενοχλήσεις σε γυρίσματα ταινιών και της σειράς The Deuce.

Στο βίντεο που έχει ημερομηνία 22/5/2016, δηλαδή μια ημέρα πριν καταθέσει η Heard τα χαρτιά διαζυγίου, απεικονίζεται να μπαίνει στο ασανσέρ και να κατευθύνεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου βρίσκει τον Franco και στη συνέχεια μπαίνουν μαζί στο ασανσέρ, μοιράζονται μια τρυφερή στιγμή με αγκαλιά και βγαίνουν μαζί. Πιθανότατα, κατευθύνονται στο δικό της δωμάτιο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δίκη Johnny Depp – Amber Heard: Καφετέρια στο Χόλιγουντ κάνει γκάλοπ για να αποφασίσει ο κόσμος τον νικητή

Johnny Depp: Οι υψηλές απαιτήσεις της Amber Heard για να κρατήσει το στόμα της κλειστό

Οι celebrities που τάσσονται υπέρ του Johnny Depp