Η Αναστασία είναι το νέο φαινόμενο στην ελληνική μουσική βιομηχανία. Ξεκινώντας από το TikTok, έκανε τεράστια επιτυχία με το τραγούδι «Αμαρτίες» και γρήγορα αγαπήθηκε από τον κόσμο. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» και αναφέρθηκε τόσο στην επιτυχία που βιώνει όσο και στην καταγωγή της.

Όπως εξήγησε, δεν περίμενε τέτοια επιτυχία, ούτε στα πιο τρελά της όνειρα. Απέφυγε διπλωματικά τις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και έδωσε μια σαφή απάντηση για όσους μιλούν για την καταγωγή της.

Αναστασία: Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά

«Δεν πιστεύω ότι είναι θέμα συζήτησης, απ’ όπου κι αν ήμουν. Είμαι από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά. Ο προπάππους της μητέρας μου ήταν τσιγγάνος. Είμαι χαρούμενη για αυτό, γιατί μπορεί να μην είχα τη φωνή που έχω τώρα!».

Αναστασία: Τι είχε δηλώσει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Nitro

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο intronews.gr, η Αναστασία είχε πει για το τραγούδι πως «κατάλαβα ότι είναι τρόπος έκφρασης για μένα. Όταν δεν ήμουν καλά, δεν ήθελα να πάω να χορέψω. Τραγουδούσα, ξεσπούσα, ίσως και να έκλαιγα όταν τραγουδάγα. Μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήξερα ότι αυτό θέλω να είμαι. Ήταν ένα όνειρο που δεν ήμουν σίγουρη ότι θα πραγματοποιηθεί. Ήρθε ο Μάικ Σταθάκης με τη Minos EMI/Universal στη ζωή μου και έγιναν τα πράγματα όπως τα ονειρεύτηκα».

Στην ερώτηση για το πώς είναι να μεγαλώνει κανείς στα Μέγαρα, η ίδια απάντησε: «Δεν θα τα άλλαζα τα Μέγαρα. Εγώ θεωρώ ότι είναι κοντά στα πάντα. Μου αρέσει η περιοχή μου, την έχω καταβρεί. Ακόμα κι όταν μείνω μόνη μου κάποια στιγμή, εκεί θα μείνω. Είναι σαν ένα χωριό μέσα στην πρωτεύουσα. Προς το παρόν πάντως δε σκέφτομαι να μείνω μόνη. Προτιμώ τα λεφτά που βγάζω να τα δίνω στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kendall Jenner: Κάνει ηλιοθεραπεία γυμνή και δείχνει στον Devin Booker τι έχασε

Ο Drake αποθεώθηκε για το house άλμπουμ του, η Beyonce λογοκρίθηκε: Διαμάχη για το νέο single της

Δεν την πιάνει κανείς: Οι φωτογραφίες της Chiara Ferragni με τα χιλιάδες likes