Διαρκείς ανατροπές δεδομένων υπήρξαν τα τελευταία 24ωρα γύρω από τη σχέση του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και, όπως αντιλαμβάνεστε, είναι ένα καραφλέγον ζήτημα για την καθημερινότητα, σε βαθμό που δεν μπορούμε όλοι να κλείσουμε μάτι. Κι ευτυχώς στις εκπομπές έχουν αποκωδικοποιήσει αυτή μας την ανησυχία και έχουν βάλει λυτούς και δεμένους για να μπουν βαθιά στην προσωπική τους ζωή, να κοιτάξουν μέσα από την κλειδαρότρυπα και να μάθουν την αλήθεια. Είναι τελικά μαζί ο Μάστορας κι η Καληφώνη;

Μετά τα όσα έγιναν εκείνη την ημέρα στο μαγαζί που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας, η σχέση τους πέρασε μια μεγάλη κρίση, με τα ρεπορτάζ να θέλουν το τέλος να είναι οριστικό και τον τραγουδιστή να έχει ενοχληθεί από συμπεριφορές του μοντέλου. Κι η ίδια μάλιστα, είχε αναρτήσει κάποια stories που δήλωναν εμμέσως, πλην σαφώς, πως το καλό που της έφερε το 2022, όπως είχε δηλώσει στο τέλος του περασμένου έτους, μάλλον εξελίχθηκε σε λάθος επιλογή.

Μέσα στο σαββατοκύριακο προστέθηκαν νέες πληροφορίες που ήθελαν ένα τρίτο πρόσωπο να μεσολαβεί για να τα βρουν οι δυο τους, με τον τραγουδιστή να παρουσιάζεται ως ανένδοτος. Εν τέλει, δεν ήταν τόσο ανένδοτος και η σχέση τους φαίνεται πως διατηρείται, με όλα τα ζητήματα που υπάρχουν και χρήζουν επίλυσης, με την Καληφώνη να βρίσκεται το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί που τραγουδάει ο Μάστορας, όπως έκανε δηλαδή σε όλο το διάστημα της σχέσης τους, με εξαίρεση το περασμένο παρασκευοσαββατοκύριακο, όπου είχε βρεθεί σε άλλο νυχτερινό κέντρο.