Η τραγουδίστρια, Ανδρομάχη Δημητροπούλου, με αφορμή την δολοφονία του 19χρονου στην Θεσσαλονίκη, έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση, όπου τάσσεται κατά της τάσης που επικρατεί στα τραγούδια, ειδικά στην τραπ. Ακούμε να μιλάνε για λεφτά, όπλα, ναρκωτικά και γυναίκες, που όταν το χορεύεις δεν συνειδητοποιείς αυτά που λένε. Είναι καλά για την καλοπέραση, αλλά σύμφωνα με την τραγουδίστρια, ασκούν τεράστια επιρροή, που πολλές φορές αποδεικνύεται καταστροφική.

Όχι μόνο οι τραγουδιστές, αλλά ο οποιοσδήποτε που ασκεί επιρροή και του δίνεται δημόσιο βήμα, πρέπει να προσέχει αυτά που λέει. Οι νέοι είναι πιο επιρρεπείς στον μιμητισμό, για αυτό ό,τι ακούν και βλέπουν, θα το αντιγράψουν γιατί απλά θαυμάζουν κάποιον, αναφέρει. Συγκεκριμένα η Ανδρομάχη Δημητροπούλου έγραψε: «Αγαπημένοι συνάδελφοι μου. Καλό θα ήταν να προσέχουμε τι κάνουμε τάση μέσα από τα τραγούδια μας.

Βλέπω ένα τσουνάμι μαγκιάς, ναρκωτικών, όπλων και αλητείας να κινείται προς το μέρος μας και απλά συνεχίζουμε. Τροφοδοτούμε τον εγκέφαλο αυτών των ”ανεγκέφαλων” αποβρασμάτων με περισσότερη βλακεία». Και συνεχίζει λέγοντας ότι το να μιλάς για ναρκωτικά και την παράνομη ζωή έχει καταντήσει κουραστικό. Κι ανούσιο εδώ που τα λέμε.

«Δεν βλέπετε τι έχετε δημιουργήσει; Τα 12χρονα πλακώνονται και σφάζονται στο σχολείο σαν μαφιόζοι. Τα 16χρονα ξεπουλιούνται για ένα ποτήρι σαμπάνια σε vip τραπέζια και για ένα στόρι. Το ναρκωτικό πάει και έρχεται σε ηλικίες 12-17 ετών. Όλοι κρατάνε όπλα και τα επιδεικνύουν. Απλά τραβάνε σκανδάλη επειδή στράβωσαν με το καλοκαιρινό αεράκι που τους χάλασε το μαλλί. Γιατί για τέτοιους λόγους χάνονται ζωές; Δεν καταλαβαίνετε ότι καταστρέφετε τις επόμενες γενιές για να πουλήσετε φράγκα, μούρη και αλυσίδες;

Όταν γίνεσαι γνωστός είτε ως καλλιτέχνης, είτε ως influencer, είτε ως οτιδήποτε άλλο έχεις ευθύνη. Ασκείς επιρροή, άρα έχεις ευθύνη. Ξεκολλήστε τα κεφάλια σας και δείτε τι κάνατε. Γουστάρω πολύ να βλέπω συναδέλφους να πετυχαίνουν και παίρνουν αυτό που τους αξίζει, αλλά κάπου ώπα. Τι μηνύματα περνάς;».

Στην συνέχεια αναφέρει ότι αν κάποιος συνειδητοποιήσει τους στίχους των τραγουδιών που χορεύει, τότε καταλαβαίνει το πρόβλημα. «Βλέπω τα πιτσιρίκια να μαχαιρώνονται στα στενά και να μοιράζουν ναρκωτικά. Δεν το γουστάρω καθόλου. Δεν είπε κανείς ότι δεν προϋπήρχαν αυτά τα φαινόμενα, αλλά από το 10 το φτάσαμε στο 1000. Έχουν γίνει οι γειτονιές εμπόλεμες ζώνες».