Μεγάλη η ταλαιπωρία για χιλιάδες επιβάτες που αποκλείστηκαν λόγω χιονιά στα αεροδρόμια της Κεντρικής Ευρώπης. Μεταξύ αυτών και η Άντζελα Δημητρίου, που είχε την ατυχία πρώτα να εγκλωβιστεί στη Φρανκφούρτη και μετά να χάσει τις βαλίτσες της!

Λόγω χιονιά, έμεινε εγκλωβισμένη πολλές ώρες σε βανάκι που θα τη μετέφερε στο αεροπλάνο, αλλά η καιρική συνθήκη δεν το επέτρεψε, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να παραμείνει μαζί με ακόμη 11 ανθρώπους για 20 λεπτά.

Μιλώντας τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα», η Άντζελα Δημητρίου είπε φανερά κουρασμένη από την ταλαιπωρία της:  «Είμαστε σε ένα λεωφορείο με χιόνι, λίγη ζέστη έχουμε, εντάξει, έχουμε ξεπαγιάσει, εγώ κάνω κούνια μπέλα. Σε λίγο θα κάνουμε γυμναστική. Όλα καλά. Αισιοδοξία πιο πολύ. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται». Η ταλαιπωρία της όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όταν έφτασε στο αεροδρόμιο και σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, έχασε τις βαλίτσες της για λίγο. «Καλά είμαι, ταλαιπωρημένη πάρα πολύ, είχαμε θέμα. Όλα καλά», πρόσθεσε.

Τελικώς, Η Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την περιοδεία της στην Αμερική με τον Χρήστο Δάντη, αλλά, όπως εξήγησε το ταξίδι της δεν ήταν εύκολο.