Με πρόταση γάμου μπήκε το 2023 για την Άννα Κορακάκη, η οποία το γνωστοποίησε στο Instagram της με μια σειρά φωτογραφιών. Η χρυσή Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της σκοποβολής έδειξε το δαχτυλίδι που της πήρε ο σύντροφός της, για τον οποίο δεν έχουν γίνει γνωστά πολλά πράγματα για εκείνον.

Η ίδια συνόδεψε τις φωτογραφίες με την λεζάντα «ΝΑΙ 2023 φορές και άλλες τόσες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Korakaki (@annakorakaki)

Διαβάστε ακόμη: Μελέτη: Η αντίδραση της στη δήλωση Σεργουλόπουλου – «Δε θα εμποδίσει κανείς το παιδί του να πάρει παιχνίδι για συγκεκριμένο φύλο»

Άννα Κορακάκη: «Με εξέπληξε το timing»

Μετά τα ευχάριστα νέα, η Άννα Κορακάκη μίλησε στο Πρωινό, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, και όπως είπε ήταν «Μακράν η πιο ευτυχισμένη πρωτοχρονιά, η πιο συναρπαστική και η πιο απρόβλεπτη. Ελπίζω πραγματικά όπως ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα τα θετικά συναισθήματα που μου έφερε, να είναι έτσι όλη η χρονιά και για όλο τον κόσμο», ενώ πρόσθεσε για την πρόταση γάμου:

«Κάναμε ρεβεγιόν στο σπίτι μας με παρέα. Είχε γίνει ένα όμορφο σκηνικό, ήταν συνεννοημένοι οι φίλοι και έτσι έγινε. Η απάντηση ήταν απευθείας ναι, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις».

Όσον αφορά το αν περίμενε την πρόταση γάμου, η Άννα Κορακάκη απάντησε πως «όχι, ήταν αναπάντεχο. Με εξέπληξε περισσότερο το timing. Ήμουν και απασχολημένη εκείνη την μέρα με τις προετοιμασίες του ρεβεγιόν, οπότε δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία έκπληξη».