Η Άννα Βίσση μοιράστηκε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να της κάνουν αλκοτέστ, με τους ακόλουθούς της στο TikTok και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral. Μετά από βραδινή έξοδο η τραγουδίστρια έπεσε σε μπλόκο της Τροχαίας που διενεργούσε ελέγχους και η ίδια υποβλήθηκε σε αλκοτέστ.

Στο βίντεο φαίνεται να φυσάει τρεις φορές, μιας και δεν ήξερε πώς γίνεται, ενώ μένει έκπληκτη από το αποτέλεσμα. Αφού «πέρασε» τον έλεγχο, ακούγεται να λέει στον αστυνομικό πως έχει καταναλώσει μόνο δύο ποτήρια αλκοόλ. Εκείνος της απάντησε ότι η μέτρησή της είναι μηδενική, άρα «σηκώνει» το ποτό.

Το βίντεο έγινε μέσα σε λίγη ώρα viral, με χιλιάδες προβολές, κοινοποιήσεις και περίπου 76.000 likes. «Τι εννοείς μηδέν; Τζάμπα τα ποτά πήγαν ρε Αννούλα!», «είδωλο», «νόμιζα ότι ήθελε να του τραγουδήσεις», της σχολίασαν κάποιοι. Φαίνεται πως ο αστυνομικός έχασε την ευκαιρία του να «συλλάβει» την Βίσση. Κάποιοι δύσπιστοι σχολίασαν ότι εφόσον το όριο είναι ένα ποτήρι, ο αστυνομικός πάτησε το κουμπί για να μηδενίσει το αποτέλεσμα.

@annavissiofficial♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Πόσα χτυπήματα ακόμα για την Britney: Οι δυο γιοι της δεν της μιλάνε εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών της

Josephine: Απαντάει στις φήμες που την θέλουν να χρεώνει τα αυτόγραφα που δίνει

Γουάντα Νάρα: Παίρνει διαζύγιο με τον Μάουρο Ικάρντι αλλά έχει βρει τον έρωτα σε άλλον ποδοσφαιριστή