Εγκεφαλικά νεκρή είναι η Anne Heche μετά από το τροχαίο που είχε την περασμένη εβδομάδα. Η οικογένεια κι οι φίλοι της αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα θα βγει ζωντανή, σύμφωνα με το CNN. Παράλληλα, εκπρόσωπος της ηθοποιού δήλωσε στο Page Six ότι υπέστη «σοβαρή ανοξική εγκεφαλική βλάβη» λόγω του ατυχήματος. Αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται σε κώμα σε νοσοκομείο στην Καλιφόρνια.

«Εδώ και καιρό ήταν επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της» συνέχισε ο εκπρόσωπός της, λέγοντας ότι «διατηρείται σε μηχανική υποστήριξη για να διαπιστωθεί εάν κάποια από αυτά είναι βιώσιμα». Ακόμα, ευχαρίστησε τους θαυμαστές της «για τις ευχές και τις προσευχές τους» καθώς και το «αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσοκόμες» που την φροντίζουν μετά το ατύχημά της στις 5 Αυγούστου.

«Η Anne είχε μια τεράστια καρδιά και άγγιζε όποιον συναντούσε με το γενναιόδωρο πνεύμα της. Πέρα από το εξαιρετικό ταλέντο της, θεωρούσε έργο της ζωής της τη διάδοση της καλοσύνης και της χαράς» κατέληξε ο εκπρόσωπός της. «Θα τη θυμόμαστε για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα μας λείψει πολύ».

Την περασμένη Παρασκευή, η Heche βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο που ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα όταν ξέφυγε από το δρόμο και συγκρούστηκε με μια κατοικία, η οποία τυλίχτηκε στις φλόγες, είπε στο CNN ο αξιωματικός δημόσιας πληροφόρησης της αστυνομίας του Λος Άντζελες, Jeff Lee.

Αυτή την εβδομάδα, ένας εκπρόσωπος της Heche είπε στο CNN ότι η ηθοποιός υπέστη «σημαντικό πνευμονικό τραυματισμό που απαιτούσε μηχανικό αερισμό» και «εγκαύματα που απαιτούν χειρουργική επέμβαση».

Έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης, την ημέρα του δυστυχήματος. Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν χθες στο TMZ πως τα αποτελέσματα της εξέτασης βγήκαν θετικά και για φαιντανύλη. Ωστόσο, η φαιντανύλη μπορεί να χορηγήθηκε στην ηθοποιό στο νοσοκομείο για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του πόνου της μετά το ατύχημα.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε ότι μπορεί να κατηγορηθεί για κακούργημα λόγω οδήγησης υπό την επήρεια ουσιών. Μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι την στιγμή της σύγκρουσης, αναζήτησε ιατρική περίθαλψη.

Λίγα λόγια για την Anne Heche

Η Heche έγινε γνωστή στη σαπουνόπερα “Another World”, όπου έπαιξε τον διπλό ρόλο των δίδυμων Vicky Hudson και Marley Love από το 1987 έως το 1991. Κέρδισε ένα βραβείο Daytime Emmy για την ερμηνεία της στην παράσταση. Ακολούθησαν πολλές ταινίες, όπως το “Donnie Brasco”, το “Wag the Dog” και το “Six Days Seven Nights” δίπλα στον Harrison Ford.

Τα πιο πρόσφατα χρόνια, η Heche εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως “The Brave”, “Quantico” και “Chicago PD”. Ακόμα ήταν γνωστή για την σχέση της με την παρουσιάστρια, Ellen DeGeneres.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Να ζητήσει συγγνώμη η Γερμανού που είναι άτεκνη – Πώς της επιτρέπουν να παρουσιάζει και εκπομπές;

Δανάη Λιβιεράτου: Η κόρη του Λάμπη και της Εύης Αδάμ είναι το ίδιο εντυπωσιακή με τους γονείς της

Olivia Wilde: Κέρδισε την κηδεμονία των δυο παιδιών της