Anthony Hopkins: Γιορτάζει 47 χρόνια νηφάλιος – Μιλάει για την φορά που πλησίασε τον θάνατο

Anthony Hopkins: Γιορτάζει 47 χρόνια νηφάλιος – Μιλάει για την φορά που πλησίασε τον θάνατο

Tα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του γιορτάζει ο Anthony Hopkins με ένα νέο βίντεο, στο οποίο ενθαρρύνει τους ακόλουθούς του στο Instagram να «συνεχίσουν να αγωνίζονται» και να παραμείνουν δυνατοί.

Στην τελευταία του ανάρτηση στο Instagram, ο 82χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός δεν παρέλειψε, επίσης, να μας ευχηθεί «Καλή Χρονιά!».

«Θέλω, απλώς, να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά και επίσης να σας πω ότι γιορτάζω σήμερα 47 χρόνια νηφαλιότητας», ανέφερε ο ηθοποιός απευθυνόμενος στους θαυμαστές του.

Συνέχισε: «Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας».

Ο πρωταγωνιστής της «Σιωπής των Αμνών» συνέχισε να θυμάται ότι βρισκόταν σε μια απελπιστική κατάσταση απόγνωσης και ότι πιθανότατα δεν είχε πολύ χρόνο ζωής, ενώ εξακολουθούσε να είναι παγιδευμένος στη δίνη του εθισμού.

Μια μέρα του 1975 ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του», αλλά αρχικά δεν ήξερε ότι «ήταν ένα είδος ψυχικής, σωματικής κατάστασης που ονομάζεται αλκοολισμός… εθισμός».

«Ωραία τα λες» του έγραψε από κάτω στα σχόλια ο επίσης ηθοποιός, Hugh Jackman.