Ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι από τους πιο γοητευτικούς άνδρες στην ελληνική showbiz. Είναι όμως κι από αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ήθος και προσωπικότητα και αυτό τον κάνει ακόμα πιο ωραίο.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά Maestro ως ο γιατρός του νησιού, είναι ενεργός με τα social media και, μάλλον, τον ευχαριστούμε γι’αυτό. Ο Αλμπάνης κατάφερε να αναστατώσει τους followers του με δύο φωτογραφίες στο Instagram που δείχνουν το γυμνασμένο του σώμα του. Φέτες, για την ακρίβεια.

Διαβάστε ακόμη: Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn: «Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας, χαίρομαι που δικαιώθηκα»

Μάλιστα, ο ίδιος αυτοσαρκάστηκε σχολιάζοντας όσους ανεβάζουν αντίστοιχες φωτογραφίες. Για την ακρίβεια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ναι ξέρω δεν ανεβάζω συχνά φωτογραφίες χωρίς μπλούζα γιατί πιστεύω πως οι άνθρωποι που το κάνουν έχουν βαθιά ναρκισσιστική συμπεριφορά ή είναι χαμηλών ηθών ή τελοσπάντων επιτρέπεται να το κάνουν μόνο όταν έχει ζέστη έξω αλλά είπα να κάνω μια εξαίρεση».

Αντίνοος Αλμπάνης: Φίλησε στο στόμα τον Ιωαννίδη

Στο μεταξύ, ο Αντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Night out» του Mega, που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, και μία στιγμή έγινε viral. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε αρχικά πως «θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά» και έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον Ιωαννίδη.

Αυτό ξεκίνησε επειδή ρωτήθηκε αν έχει έρθει σε δύσκολη θέση, επειδή λέει ανοιχτά την γνώμη του, με τον Αλμπάνη να απαντά: «Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Δεν έχω κάποια ατζέντα, ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω να κάνω αυτή τη δουλειά» και πρόσθεσε:

«Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;».

Δείτε το στιγμιότυπο: