Εν αναμονή της νέας της ταινίας, «Your Place or Mine», με συμπρωταγωνιστή τον Aston Kutcher, στο Netflix, η Reese Witherspoon επιδιώκει να επενδύσει τη περιουσία της στο ποδόσφαιρο. Ειδικότερα, η ηθοποιός θέλει να αγοράσει την Arsenal, την οποία μάλιστα και υποστηρίζει.

Αυτή τη δήλωση την έκανε γνωστή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως: «Θα με ενδιέφερε αν υπήρχε χώρος στην Arsenal. Είμαι πολύ μεγάλη οπαδός της και βλέπω τα παιχνίδια της. Οι γιοι μου και όλοι μου οι fans σίγουρα θα χαίρονταν πάρα πολύ. Είναι η αγαπημένη μας ομάδα. Παρακολουθούσαμε αγώνα τους τις προάλλες. Αυτή είναι η ομάδα μας».

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ που έχει μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό της, έχει περιουσία που ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Forbes. Το ποδόσφαιρο είναι η μεγάλη της αγάπη όπως συνεχώς δηλώνει, ενώ στην περίπτωση που δεν μπει στην Arsenal, θα ήθελα να εμπλακεί επιχειρηματικά και με την γαλλική ομάδα, Paris Saint-Germain.

Βέβαια, να πούμε πως η Reese Witherspoon έχει ήδη εμπειρία σε αυτό το κομμάτι, αφού έχει επενδύσει στην Nashville SC, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, MLS.

Στο μεταξύ, η περιουσία της δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της υποκριτικής -παρόλο που είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες στον κόσμο-, αφού η Witherspoon, το 2016, ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Hello Sunshine και τον Αύγουστο του 2021 πούλησε μέρος της στην Blackstone, έναντι 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Ταυτόχρονα, υπογράφει και τη σειρά ρούχων Draper James.

Η νέα της ταινία με τον Aston Kutcher

Η Reese Witherspoon επέστρεψε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά, μετά τις δραματικές σειρές και ταινίες. Η ταινία του Netflix, «Your Place or Mine», είναι μια ρομαντική κομεντί, με πρωταγωνιστές την ίδια και τον Aston Kutcher.

Η Reese υποδύεται την Debbie, μία single μητέρα που ζει στο Λος Άντζελες και διατηρεί στενή φιλική σχέση με τον Peter. Οι δυο τους στο παρελθόν είχαν περάσει μία νύχτα πάθους, όμως αποφάσισαν από τότε να παραμείνουν φίλοι. Διατηρώντας μια καθημερινή επικοινωνία, ο Peter προτείνει στη φίλη του να ανταλλάξουν σπίτια και ζωές για μία εβδομάδα, ώστε εκείνος να διευθετήσει κάποιες δουλειές που έχει στο Λος Άντζελες ενώ εκείνη κάνει διακοπές στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής αυτής, οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους, συνειδητοποιώντας πολλά πράγματα που αγνοούσαν για τους εαυτούς τους.

Η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στην streaming πλατφόρμα στις 10 Φεβρουαρίου.