Τίτλοι τέλος έπεσαν στην πολύκροτη σχέση της Olivia Wilde με τον Harry Styles, μετά από 2 χρόνια που ήταν μαζί.

Οι φήμες που τους ήθελαν να μην είναι πια μαζί οργείαζαν τον τελευταίο καιρό και επιβεβαιώθηκαν.

Οι πιο παρατηρητικοί, είχαν προσέξει ότι στην πρεμιέρα του Don’t Worry Darling, της ταινίας που σκηνοθέτησε η Wilde και είχε τον Harry Styles σε πρωταγωνιστικό ρόλο, οι δύο τους δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα, ενώ κάθισαν και σε διαφορετικές θέσεις.

Η 38χρονη δηλώνει «απογοητευμένη» με το πως εξελίχθηκε η σχέση τους, σύμφωνα με την Daily Mail. Η ίδια περίμενε ότι «θα τα έβρισκαν» και «θα έλυναν τις διαφορές τους», κάτι που τελικά δεν ήταν εφικτό, με αποτέλεσμα να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στις ζωές τους.

Ωστόσο, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το πρώην ζευγάρι δεν «κρατάει κακίες», καθώς η απόφαση του χωρισμού τους ήταν κοινή και με καλές προθέσεις.

«Δεν παράτησε κανείς κανέναν» αναφέρει άλλη πηγή στο Page Six. «Είναι δύσκολο να παραμείνουν μαζί όταν ο Harry μπορεί να βρίσκεται σε άλλη ήπειρο του χρόνου και με την Olivia να έχει την δουλειά και τα παιδιά της. Είναι αδύνατον».

«Είναι το σωστό και για τους δύο, παρά τον ξεχωριστό δεσμό που είχαν» καταλήγει η πηγή μιλώντας για το πρώην ζευγάρι, που είχαν 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους.

Η τελευταία φορά που η Wilde εθεάθη κοντά στον Styles ήταν στις 15 Νοεμβρίου, οπότε και παρευρέθηκε σε συναυλία του μαζί με τα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται ότι η σχέση της με τον 28χρονο αποτέλεσε την αφορμή για να οριστικοποιήσει το διαζύγιό της με τον Jason Sudeikis, ο οποίος έμαθε από την οικειακή του βοηθό τι συμβαίνει μεταξύ τους.