Δούκισσα Νομικού. Θα αρκούσε να γράψουμε μόνο αυτό και να αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους. Και αυτό θα κάνουμε, απλά αναγκαστικά για να δικαιολογήσουμε τα λεφτά που μας δίνουν, θα βάλουμε και λίγη γαρνιτούρα με λέξεις.

Αν και, τι να πεις για τη Δούκισσα Νομικού-Θεοδωρίδη και την εμφάνιση που έκανε στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών. Ακόμα κι αυτοί που δεν τη γνώριζαν, άρχισαν να ρωτάνε ο ένας τον άλλον για το ποια είναι, αλλά όχι με απλή απορία, μα με απορία γεμάτη θαυμασμό, ενθουσιασμό, αναταραχή. «Ρε συ, ποια είναι αυτή η γυναίκα;», τους φανταζόμαστε να ρωτούν.

Η Δούκισσα εμφανίστηκε εκεί ως εκπρόσωπος γνωστού brand αισθητικής και καλλυντικών με το οποίο συνεργάζεται για αρκετά χρόνια και με το μαύρο της φόρεμα έγινε αντικείμενο συζήτησης έμπλεης θαυμασμού. Και τώρα μπορούμε να σας αφήσουμε με τις εικόνες από το βράδυ της Πέμπτης στις Κάννες, στην πρεμιέρα της ταινίας Megalopolis του Φράνσις Φορντ Κόπολα που, είμαστε βέβαιοι, θα έχασε τη μιλιά του μόλις είδε τη Δούκισσα Νομικού-Θεοδωρίδη.

* Κεντρική φωτογραφία: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images/Ideal Images