O stalker της Ariana Grande εισέβαλε στο σπίτι της στο Montecito, στην Καλιφόρνια, ενώ εκείνη γιόρταζε τα 29α γενέθλιά της, σύμφωνα με το TMZ.Ο Aharon Brown, που εδώ και χρόνια ξεπερνάει τα όρια και καταπατάει τα περιοριστικά μέτρα που θέτει η τραγουδίστρια, συνελήφθη την Κυριακή. Για καλή της τύχη δεν ήταν στο σπίτι, όταν εισέβαλε ο stalker.

Ο Brown συνελήφθη επίσης τον Σεπτέμβριο του 2021 αφού εμφανίστηκε στο σπίτι της Grande στο Λος Άντζελες με ένα μεγάλο κυνηγετικό μαχαίρι. Τότε φώναζε ότι στην τραγουδίστρια και στην ασφάλειά της ότι θα τους σκοτώσει. Μετά από το περιστατικό, ζήτησε από το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να εκδώσει περιοριστικά μέτρα κατά του Brown.

«Φοβάμαι για την ασφάλειά μου και την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Χωρίς μέτρα θα συνεχίσει να έρχεται στο σπίτι μου και να επιχειρήσει να με βλάψει σωματικά ή να δολοφονήσει εμένα ή μέλη της οικογένειάς μου», είπε η ποπ σταρ στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Μετά την τελευταία απόπειρα να πλησιάσει την τραγουδίστρια, κατηγορείται για καταδίωξη, διάρρηξη, καταστροφή γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος, παράβαση δικαστικής απόφασης και κωλυσιεργία. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει αθώος.

H Ariana Grande στο παρελθόν είχε να αντιμετωπίσει ακόμα έναν stalker. Τον Μάιο του 2020, εκείνη και η μητέρα της, Joan, έκαναν αίτημα για περιοριστικά μέτρα, διάρκειας 5 ετών, εναντίον ενός άλλου άνδρα, που ονομαζόταν Fidel Henriquez.

Η αστυνομία τον συνέλαβε αφού πέρασε κρυφά από την ασφάλεια της για να της αφήσει ένα ερωτικό σημείωμα στην πόρτα της. Ο Henriquez κρατήθηκε για κακούργημα, αφού φέρεται να έφτυσε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Στο νοσοκομείο ο Travis Barker: «Προσευχηθείτε» έγραψε η κόρη του στο Instagram

Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Light στο Instagram – Ήταν πολύ καλοί φίλοι πριν το συμβάν

Machine Gun Kelly: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την Megan Fox