Δεν θα αντιμετωπίσει καμία κατηγορία στην υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης που έλαβε χώρα το 2021, ο Άρμι Χάρμερ. Το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες αποφάσισε για τον ηθοποιό, που κατηγορήθηκε για βιασμό και κακοποίηση από γυναίκα που διατηρούσε σχέση μαζί του τέσσερα χρόνια, να μην συνεχιστεί η υπόθεση μετά από έρευνα που διεξήχθη. 

«Σε αυτή την περίπτωση, οι εν λόγω εισαγγελείς διεξήγαγαν μια εξαιρετικά ενδελεχή εξέταση, αλλά αποφάσισαν ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να απαγγελθούν κατηγορίες στον Χάμερ», ανέφερε το γραφείο και συμπλήρωσε:

«Ως εισαγγελείς, έχουμε την ηθική ευθύνη να απαγγέλλουμε κατηγορίες μόνο για υποθέσεις που μπορούμε να αποδείξουμε πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας. Λόγω της πολυπλοκότητας της σχέσης και της αδυναμίας να αποδείξουμε μια μη συναινετική, βίαιη σεξουαλική συνάντηση, δεν είμαστε σε θέση να αποδείξουμε την υπόθεση πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας».

Η κατηγορία για βιασμό εις βάρος του Άρμι Χάρμερ

Η γυναίκα είχε καταγγείλει τον Άρμι Χάρμερ τον Φεβρουάριο του 2021, ισχυριζόμενη πως βιάστηκε από τον ίδιο το 2017. Είχε δηλώσει, δε, πως είχε υποστεί σωματική κακοποίηση, σε σημείο που φοβόταν μην τη σκοτώσει.

Την ίδια περίοδο που η καταγγελία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, ο Χάρμερ βρισκόταν ήδη στο επίκεντρο μετά από ιστορίες που τον ήθελαν να επιδίδεται σε σαδομαζοχιστικές δραστηριότητες με άλλες γυναίκες.  Ο Χάμερ έχει έκτοτε παραδεχτεί ότι η «δυναμική της εξουσίας ήταν λάθος» και ότι συμπεριφέρθηκε σαν «μ***ας», αλλά ότι οι σχέσεις ήταν συναινετικές.