Η κόρη του Βασιλιά Harald της Νορβηγίας και ο «σαμάνος» του Los Angeles, Durek Verrett αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η 50χρονη διάδοχος του θρόνου και ο 47χρονος επιχειρηματίας που έχει βαφτίσει τον εαυτό του «σαμάνο 6ης γενιάς» ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους με μακροσκελείς αναρτήσεις στο Instagram γεμάτες με λόγια αγάπης. Μάλιστα, η Martha Louise ανέφερε ότι ήταν «γραφτό από τα άστρα» να συναντηθούν.

Ο «Σαμάνος» Durek είναι ένας «πνευματικός οδηγός και χαρισματικός θεραπευτής» με πελάτες τους διάσημους σταρ όπως η Gwyneth Paltrow, η Nina Dobrev και ο James Van Der Beek. Η πριγκίπισσα ήταν και εκείνη πελάτισσα του, τον οποίον της σύστησε η φίλη της, Gwyneth Paltrow. 

«Είπε το ναι» γράφει ο σαμάνος. «Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για έναν άνδρα από το να ξέρει ότι η γυναίκα που στέκεται απέναντί του είναι η μία και μοναδική. Είμαι γεμάτος δάκρυα χαράς που θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου με τον πιο αγνό, αγγελικό, σοφό και δυναμικό άνθρωπο που εκπροσωπεί τόση καλοσύνη. Μαζί αποτελούμε ένα ζευγάρι όλο πνεύμα και θα χρησιμοποιήσουμε όλη μας την δύναμη για να δημιουργήσουμε μαζί έναν καλύτερο κόσμο. Θα τον αλλάξουμε με την αγάπη μας» συμπληρώνει ο Durek.

Με την σειρά της, η Πριγκίπισσα Märtha Louise έγραψε στο Instagram: «Είμαι τόσο χαρούμενη που ανακοινώνω τον αρραβώνα μου με τον σαμάνο Durek, τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά που να χοροπηδά. Τον άνθρωπο που βλέπει το καλύτερο σε εμένα, που με κάνει να γελάω και μπορώ να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι ευάλωτη δίπλα του. Είμαι τόσο ευτυχισμένη που θα συνεχίσω να εξελίσσομαι δίπλα σε αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

Η βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας έσπευσε να κάνει ανακοινώσεις όπου εκφράζει τα συγχαρητήριά στο ζεύγος για τον επερχόμενο γάμο τους.

Η Märtha Louise επιβεβαίωσε για πρώτη φορά την σχέση της με τον συγγραφέα του βιβλίου αυτο-βελτίωσης «Spirit Hacking: Shamanic Keys to Reclaim Your Personal Power, Transform Yourself, and Light Up the World» τον Μάιο του 2019.

«Με έκανε να ανακαλύψω ότι η αγάπη χωρίς όρους μπορεί να υπάρξει όντως στον κόσμο». προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι η 50χρονη διάδοχος έχει τρία παιδιά από τον γάμο της με τον συγγραφέα Ari Behn, ο οποίος αυτοκτόνησε τα Χριστούγεννα του 2019, ενώ εκείνη ήταν ήδη με τον «σαμάνο».

Τέλος, η Märtha Louise σκοπεύει να μετακομίσει στις Η.Π.Α. μαζί με τα παιδιά της για να ζει στο Los Angeles με τον «πνευματικό» των διασήμων.

Οργανισμοί διασταύρωσης ειδήσεων έχουν βρει πολλές «τρύπες» στην ιστορία του αυτο-αποκαλούμενου «σαμάνου», μεταξύ τους και υποθέσεις εξαπάτησης με οικονομικό όφελος.  

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Γιούλικα Σκαφίδα: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – Το μήνυμά της για τη γυναικεία κακοποίηση

Άσσος: Το «καμάρι» της Κεφαλονιάς θεωρείται ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης

«Καιγόταν» να παίξει τον Elvis Presley ο Harry Styles αλλά έφαγε άκυρο γιατί είναι πολύ…rockstar