Είναι επίσημο, η Πριγκίπισσα της Ιορδανίας Iman Bint Abdullah II θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον Έλληνα σύντροφό της, Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη. Οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν και η ανακοίνωση έγινε από το Royal Hashemite Court. O Θερμιώτης είναι Βενεζολάνος γόνος οικογένειας εφοπλιστών με καταγωγή από την Ελλάδα. Ο 28χρονος γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας και είναι διευθύνων σύμβουλος σε fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Η οικογένειά του είναι από τις σημαντικότερες της ελληνικής κοινότητας στην Βενεζουέλα.

Η 25χρονη Πριγκίπισσα αρραβωνιάστηκε τον Τζαμίλ με την παρουσία των γονιών της, του Βασιλιά Αμπντάλα ΙΙ και της Βασίλισσας Ράνιας. Μαζί τους ήταν και τα αδέρφια της, ο Διάδοχος του Θρόνου Χουσεήν, ο Πρίγκιπας Χάσεμ και η Πριγκίπισσα Σάλμα μαζί με μέλη της οικογένειας του Θερμιώτη.

Στην ανακοίνωσή της η βασίλισσα Ράνια αναφέρει: «Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιμάν. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που τιμούσα από τη μέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε σένα και στον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο».

Ο Θερμιώτης κάθε χρόνο επισκέπτεται με την οικογένειά του την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Άνδρο. Αναμένεται να δούμε εάν θα βρεθεί εδώ και αυτό το καλοκαίρι, συνοδευόμενος από την γαλαζοαίματη αρραβωνιαστικιά του.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Twitter 

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Elon Musk: Τελικά είναι 10 τα κουτσούβελα του – Τα «κρυφά» παιδιά που έκανε με στέλεχος της εταιρείας του

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ξέρουμε τον πραγματικό λόγο που πήγε αργοπορημένη στον ημιτελικό του Survivor

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της σύντροφος είναι ο άντρας που παντρεύτηκε