Δεν πρέπει να υπάρχει άντρας που σήμερα να βρίσκεται στα 30 του και πιο πάνω, που να μην έχει φαντασιωθεί τη Jennifer Coolidge. Αν το όνομά της δε σου λέει τίποτα, τότε σίγουρα θα σου πει ο πιο χαρακτηριστικός ρόλος που έχει στην καριέρα της: είναι η μάνα του Stifler από το American Pie.

Η Jennifer Coolidge είναι από εκείνους τους ηθοποιούς στην Αμερική που έχουν φάει ολόκληρη την επαγγελματική τους ζωή ως δευτεροτριτοτέταρτοι ρόλοι σε τηλεοπτικά προγράμματα, που κάποια στιγμή στη ζωή τους εμφανίζεται μια ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν και το κάνουν και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Για την Coolidge αυτός ο ρόλος δεν ήρθε στο American Pie, παρόλο που όλοι πια την έχουν ταυτίσει με αυτό. Είχε την τύχη να μην ταυτιστεί με κάποιον τηλεοπτικό ρόλο και γι΄αυτό μπορεί να έχει σήμερα καριέρα πιο γεμάτη από αρκετούς στο καστ των Friends, απ΄όπου πέρασε για ένα γκεστ στην 9η σεζόν.

Στην καριέρα της έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως American Dad, Joey, Two Broke Girls και το White Lotus. Όλοι την ξέρουν ως μάνα του Stifler και αυτό το χαρακτηριστικό τη συνόδευσε πάρα πολύ στα ερωτικά της.

Όπως αποκάλυψε στο Variety, η Jennifer Coolidge είχε τρομερή επιτυχία σεξουαλικά μετά την πρώτη ταινία. «Είχα την ευκαιρία να παίξω μια μιλφ και μου έτυχε τρομερή σεξουαλική δράση από το American Pie. Ήταν πολλά τα προνόμια μου απ΄αυτή την ταινία. Ξέρετε, υπάρχουν 200 άνθρωποι περίπου, με τους οποίους δε θα είχα κοιμηθεί αν δεν ήταν η ταινία».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Emily Ratajkowski: Την ικετεύει για επανασύνδεση ο εν διαστάσει σύζυγός της μετά την «κατά συρροήν απιστία»

Elettra Lamborghini: Στη Μύκονο η πληθωρική κληρονόμος του φημισμένου brand – Μαζί της και ο διάσημος Afrojack

Γουάντα Νάρα: Παίρνει διαζύγιο από τον Μάουρο Ικάρντι – Το ανακοίνωσε με ηχητικό σε υπάλληλό της