Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες στην σφαίρα του διαδικτύου με το ζήτημα του εάν η Hailey Baldwin, νυν Bieber, «έκλεψε» τον Justin από την πρώην σύντροφό του, την Selena Gomez, με την οποία ήταν ζευγάρι μέχρι και το 2018.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, ο 28χρονος έκανε πρόταση γάμου στην Hailey, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται εάν είχε σχέση για κάποιο διάστημα και με τις δύο παράλληλα.

Ο λόγος που επανήλθε αυτή η συζήτηση είναι λόγω μίας πρόσφατης συνέντευξης που έδωσε η Hailey Bieber μιλώντας στο podcast «Call Her Daddy». Εκεί, ερωτήθηκε από την παρουσιάστρια εάν «έκλεψε» ή όχι τον Justin από την Selena, στο οποίο η Hailey δεν απάντησε ευθέως, παρά μόνο ζήτησε ο κόσμος να σταματήσει να την ενοχλεί επειδή εκείνη «δεν προκαλεί ούτε ασχολείται».

Ακόμη, μιλώντας προσωπικά για την Gomez, είπε ότι έχουν μόνο σεβασμό η μία προς την άλλη και πως έχουν μιλήσει και μετά τον γάμο της με τον Justin.

Η Selena, φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να δώσει την δική της απάντηση μετά την αμφιλεγόμενη συνέντευξη. Σε ένα TikTok live ανέφερε πως σε κανέναν δεν θα έπρεπε να μιλούν με τα σκληρά λόγια τα οποία έχουν εξαπολύσει κατά του προσώπου της Hailey.

Έτσι, μερικοί θυμήθηκαν τα tweets που είχε αναρτήσει το μοντέλο και CEO της εταιρίας περιποίησης προσώπου «Rhode» σχετικά με την σχέση του Justin και της Selena, με τους οποίους ήταν φίλη πριν τελικά γίνουν ζευγάρι και παντρευτούν.

Μπορεί η Hailey να έχει διαγράψει τα συγκεκριμένα Tweets αλλά το διαδικτυακό τους αποτύπωμα είναι ακόμη εδώ. Τίποτα που έχει αναρτηθεί στο ίντερνετ δεν εξαφανίζεται οριστικά, ακόμη και εάν το διαγράψουμε.

Έτσι, μερικοί χρήστες αλίευσαν είτε από παλιά screenshots, είτε από παλιά άρθρα είτε με πιο «hackerιστικούς» τρόπους παλιές αναρτήσεις που είχε κάνει το 26χρονο μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και εμείς τα συγκεντρώσαμε εδώ σε ελεύθερη μετάφραση.

Μάιος 2011:

«Είμαι 100% στην ομάδα #Jelena [σ.σ. Justin + Selena]».

“I’m for sure 100% team #Jelena.”

Σεπτέμβριος 2011:

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, ο Justin Bieber με την Selena Gomez είναι το απόλυτο εφηβικό όνειρο». 

“I don’t care what anyone says but Justin Bieber and Selena Gomez together is the definition of a teenage dream! #word.”

Οκτώβριος 2011:

«Η Selena Gomez είναι τόσο γλυκούλα. Μην το συζητάτε. Αντίο». 

“Selena Gomez is so cute. Don’t argue. Bye”

Ιανουάριος 2012:

«Η Selena Gomez είναι τόσο φρικιαστικά όμορφη». 

“Selena Gomez is so friggin good looking.”

Ιανουάριος 2012:

«Είναι κάτι παραπάνω από αψεγάδιαστη και αυτός… αυτός ξέρετε. Είναι απλά ο Bieber. Έχουν την τέλεια σχέση» και έπειτα συνέχισε σχηματίζοντας την φάτσα -__- και την συνόδεψε με την φράση «για πάντα μόνη».

“She is beyond flawless and he’s ya know he’s Bieber. They are the perfect relationship.. -___- forever alone.”