Αφού ξεπεράσαμε τις φήμες πως η Αβρίλ Λαβίν δεν είναι εν ζωή και η γυναίκα που κυκλοφορεί ανάμεσά μας είναι απλά κάποια που την παριστάνει, η τραγουδίστρια βρέθηκε ξανά στην επικαιρότητα. Αυτή τη φορά για την προσωπική της ζωή. 

Εβδομάδες μετά τον χωρισμό από της από τον Mod Sun, με τον οποίο ήταν και αρραβωνιασμένη, η Αβρίλ εθεάθη με ένα άλλο πρόσωπο, πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό. Ο λόγος για τον ράπερ Tyga, το όνομα του οποίου ήδη φιγουράρει ως ο νέος σύντροφος της τραγουδίστριας. Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Αβρίλ Λαβίν – Tyga: Το ταξίδι στο Παρίσι και οι πρώτες φήμες

Οι παπαράτσι εντόπισαν την Αβρίλ και τον Tyga στο Παρίσι, τη στιγμή που πήγαιναν σε πάρτι που διοργάνωνε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τούτου λεχθέντος, αποθανατίστηκαν να βγαίνουν μαζί από το αυτοκίνητο, με την Αβρίλ να φοράει την κουκούλα στο κεφάλι της, σε μια προσπάθεια να περάσει απαρατήρητη. 

Ο Tyga βγήκε πρώτος και σε μια απόσταση από την τραγουδίστρια του «Sk8ter Boi», ενώ παρά τις πιέσεις των παπαράτσι δεν προέβησαν σε καμία δήλωση.

Είναι όμως αυτή η πρώτη φορά που η Αβρίλ και ο Tyga περνούν χρόνο μαζί; Όχι, και γι’αυτό οι φήμες «οργιάζουν» πως είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Οι δυο τους είχαν ταξιδέψει και στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια και μάλιστα οι παπαράτσι τους είχαν «τσακώσει» σε τρυφερές στιγμές. Το TMZ είχε επικαλεστεί τότε πηγές πως η τραγουδίστρια και ο ράπερ κάνουν πολύ παρέα τελευταία, αλλά δεν ήταν σαφές αν είναι ζευγάρι. 

Αβρίλ Λαβίν: Ο αρραβώνας και ο χωρισμός

Εύλογα γίνεται λόγος για το κατά πόσο ευθύνεται ο Tyga που η Αβρίλ χώρισε με τον Mod Sun. Πόσω μάλλον όταν έδειχναν πως η σχέση τους θα προχωρούσε στο επόμενο βήμα, αυτό του γάμου. Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο του 2022 ανακοίνωσαν στα social media με μία φωτογραφία τον αρραβώνα τους, μετά από μόλις ένα χρόνο μαζί. Μάλιστα, η Αβρίλ ανέβασε και ένα κολάζ φωτογραφιών που  δείχνουν την ίδια και τον Mod Sun, με τον τελευταίο να της ζητάει να τον παντρευτεί.

Ανάρτηση έκανε και ο Mod Sun στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Την μέρα που γνωριστήκαμε, ήξερα ότι εσύ ήσουν η μία. Μαζί για πάντα, μέχρι να τελειώσουν οι μέρες μας. Είχα ένα όνειρο, να σου κάνω πρόταση γάμου στο Παρίσι. Έβγαλα ένα δαχτυλίδι και σου ζήτησα να το φορέσεις. Ήμουν γονατιστός, καθώς σε κοιτούσα στα μάτια. Είσαι πολύ όμορφη, τόσο που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Σου έπιασα το χέρι και πήρα μια τελευταία ανάσα… Είπα “θα με παντρευτείς;” κι είπε “ναι”. Σε αγαπώ, Αβρίλ».

Αβρίλ Λαβίν

Για τον ίδιο, ο χωρισμός ήταν μία έκπληξη μάλλον, παρά το γεγονός πως αντιμετώπιζαν προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Ως αιτία χωρισμού πάντως δεν είναι η απιστία, όπως τουλάχιστον γράφει το TMZ. Ο Mod Sun βρίσκεται σε περιοδεία αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσει κανονικά, παρά το τέλος της σχέσης του.

(Κεντρική φωτογραφία: Instagram Avril Lavigne)