Το απόγευμα της Δευτέρας, η Μπέλα Χαντίντ εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας The Apprentice του Αλί Αμπάσι στις Κάννες, που είναι μια βιογραφία για τον Ντόναλντ Τραμπ, και κατάφερε να στρέψει όλη τη συζήτηση μακριά από αυτό το φλέγον ζήτημα.

Όταν κάποιος κάνει μια ταινία για τον Ντόναλντ Τραμπ, ιδίως όταν δεν είναι Αμερικάνος, πρέπει να είναι προετοιμασμένος για πολλά, ιδίως για νομικές κινήσεις από τη μεριά του Τραμπ, που δε θα έχανε ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι από μια ταινία για τον ίδιο.

Κι όπου υπάρχει Ντόναλντ Τραμπ, η συζήτηση φουντώνει και, συνήθως, οδεύει προς την ευτέλεια. Η Μπέλα Χαντίντ λειτούργησε ως αντίβαρο σε αυτό, μιας και η ταινία, παρά το ότι πήρε κι αυτή με τη σειρά της ένα μεγάλο standing ovation, δεν έγινε αποδεκτή με θέρμη από τους κριτικούς.

Με πολλή θέρμη έγινε δεκτή η εμφάνιση της 27χρονης Αμερικανοπαλαιστίνιας, η οποία κάθε χρόνο στις Κάννες φροντίζει να σηκώνει συζήτηση γύρω από το όνομά της. Φέτος, το έκανε ξανά, από την πρώτη στιγμή, από την πρώτη της εμφάνιση το πρωί σε εκδήλωση εμπορικού σκοπού, μέχρι και το βράδυ, όπου ήταν ένα από τα καλεσμένα μοντέλα για την πρεμιέρα της ημέρας.

Το στήθος της Μπέλα Χαντίντ αποθεώθηκε

Η Μπέλα Χαντίντ επέλεξε ένα φόρεμα Yves Saint Laurent, σε ένα απόλυτα γήινο χρώμα, διάφανο, που αποκάλυπτε πτυχές του σώματος της. Τα μάτια όλων έπεσαν πάνω στο στήθος της, καθώς το μοντέλο δε φορούσε σουτιέν.

Αυτό το στοιχείο προκάλεσε αρκετή θετική συζήτηση σε μίντια και σόσιαλ μίντια και, μάλιστα, η Daily Mail επέλεξε να βάλει τίτλο «Make Models Great Again», παραλλάσσοντας το γνωστό Make America Great Again σλόγκαν του Τραμπ στις εκλογές του 2016 και του 2020, το οποίο, λογικά θα λανσάρει και στις επερχόμενες.

Η Μπέλα Χαντίντ, σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ, είναι μια τύπισσα που θα στηρίζαμε για Πλανητάρχη.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

* Κεντρική φωτογραφία: Neilson Barnard/Getty Images/Ideal Images