Μια καταγγελία εις βάρος του Bill Murray, ερευνά η Searchlight Pictures μετά την αναστολή της παραγωγής της ταινίας, Being Mortal, του Aziz Ansari. Η καταγγελία, που έγινε ανώνυμα, έκανε λόγο για ανάρμοστη συμπεριφά του ηθοποιού.

Όπως εδήλωσε η Searchlight σε email που στάθληκε στο καστ, «την προηγούμενη εβδομάδα, ενημερωθήκαμε για ένα παράπονο και το ερευνήσαμε αμέσως. Μετά την εξέταση των συνθηκών, αποφασίσαμε ότι η παραγωγή δεν μπορεί να συνεχίσει τη δεδομένη στιγμή».
Για την ώρα δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από τον δικηγόρο του ηθοποιού ή από την Disney, εκεί όπου ανήκει η Searchlight, ούτε έχει γίνει γνωστό αν ο Bill Murray θα επιστρέψει στην ταινία.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που έχει κατηγορηθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά, αφού η συμπρωταγωνίστρια του στους Άγγελους του Τσάρλι, Lucy Liu, υποστήριξε ότι την επέπληξε στα γυρίσματα της ταινίας του 2000, αφού ξαναδούλεψαν μια σκηνή κατά τη διάρκεια μιας πρόβας στην οποία δεν ήταν παρών. Της έκανε, επίσης, απαράδεκτα σχόλια στα γυρίσματα.

Eπιπλέον, ο σκηνοθέτης της εν λόγω ταινίας, ισχυρίστηκε ότι ο Murray τον χτύπησε με το κεφάλι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τέλος, η Drew Barrymore, που πρωταγωνιστούσε επίσης, είχε δήλωσε πέρυσι πως οι κωμικοί μπορούν να έχουν σκοτεινές ημέρες και απλώς ο Bill ήταν σε κακή διάθεση.

Με πληροφορίες από New York Post

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Pete Davidson: Ποια είναι η «κατάρα των Kardashian» από την οποία θέλουν να τον προστατέψουν

Emmanuel Macron: Τι έβλεπε απέναντι του όταν έκανε τη γκριμάτσα που έγινε viral

A$AP Rocky: Συνελήφθη ο σύντροφος της Rihanna στο αεροδρόμιο τους Λος Άντζελες