Οι celebrities είχαν ακόμα μια ευκαιρία να αναδείξουν την γκαρνταρόμπα τους και να λάμψουν στα Billboard Music Awards 2022. Το στιλ, τα λαμπερά φορέματα, τα κουστούμια και βέβαια οι αποκαλυπτικές εμφανίσεις, επέστρεψαν στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας.

Το Schiaparelli φόρεμα της Doja Cat ήταν αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, όπως και το ζεύγος Megan Fox- MGK. H Fox εμφανίστηκε με ένα φόρεμα με σκίσιμο, David Koma, και ο σύντροφός της με ένα τοπ Dolce&Gabbana κεντημένο με κρύσταλλο Swarovski και σακάκι. Κι άλλοι πολλοί ήταν εκείνοι που πρωτοτύπησαν και φόρεσαν τα τελευταία fashion trends.

Τα outfits που ξεχώρισαν στα Billboard 2022

Doja Cat

Ήταν εκείνη που έφερε το Capital-F Fashion στα Billboards με το τόπλες της Schiaparelli Haute Couture φόρεμα, τις επιχρυσωμένες θηλές και την τσάντα εμπνευσμένη από το «Planet Her». Μια από τις εμφανίσεις που συζητήθηκαν περισσότερο και δικαιολογημένα. Μπορεί να θυμίζει λίγο Maleficent, ωστόσο, δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι έλαμψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doja Cat (@dojacat)

Mary J. Blige

Η βασίλισσα της Hip-Hop Soul εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ στα 51 της, υποστηρίζοντας το rnb style, με το οποίο την έχουμε συνηθίσει. Αυτό το φόρεμα Julien Macdonald που φόρεσε, αναδεικνύει τέλεια τους τονισμένους κοιλιακούς της και το μαύρισμα της.

Anitta

Η hot Βραζιλιάνα σούπερ σταρ αν και την έχουμε συνηθίσει με πιο αποκαλυπτικές και σέξι εμφανίσεις, άστραφτε με ένα ροζ διχτυωτό φόρεμα από τη Fendace, μια συνεργασία μεταξύ Fendi και Versace. Το συνδύασε με ασορτί αστραφτερό μακιγιάζ ματιών.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anitta ? (@anitta)

Travis Scott, Stormi Webster & Kylie Jenner

Η οικογένεια Jenner και η μικρή Stormi ήταν από αυτούς που τράβηξαν τα βλέμματα. Η Jenner εμφανίστηκε με ένα κολλητό φόρεμα Balmain, που δημιουργούσε την ψευδαίσθηση ότι ήταν διαφανές, και με ένα πράσινο κοστούμι ο Scott. Την παράσταση, βέβαια, έκλεψε η κόρη τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gazeta Shqip (@gazeta_shqip)

Heidi Klum

Η Heidi Klum ξεχώρισε από τα πλήθη με ένα έντονο κίτρινο φόρεμα και μακριά μαύρα γάντια και μπότες πάνω από το γόνατο. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της, Tom Kaulitz, ο οποίος φορούσε ένα κομψό κοστούμι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Megan Fox- Machine Gun Kelly

Το ζευγάρι που κάνει παντού αίσθηση, δεν μπορούσε να μην προκαλέσει και στα Billboard Music Awards. Επέλεξαν και οι δύο μοντέρνες εμφανίσεις σε μαύρο χρώμα. Το μοντέλο – ηθοποιός φόρεσε ένα στράπλες φόρεμα David Koma με σκίσιμο, το οποίο συνδύασε με γάντια όπερα με απλικέ διακοσμητικό. Ο MGK έβαλε ένα αστραφτερό κουστούμι με καρφιά του Dolce & Gabbana. Επέλεξε ακόμη και ένα μανικιούρ με διαμάντια αξίας 30.000 δολαρίων για την περίσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ICONSTYLE (@iconstyle_al)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr: 

POPS OF COLOR: Πώς θα βάλεις χρώμα στο μακιγιάζ σου

Maximilian Davis: Ποιος είναι ο νέος creative director του οίκου Ferragamo

Deepika Padukone: Η πρώτη Ινδή brand ambassador της Louis Vuitton