H Billie Eilish και ο Jesse Rutherford έβαλαν τέλος στη σχέση τους, μετά από επτά μήνες, αλλά παραμένουν φίλοι όπως δήλωσε εκπρόσωπος της τραγουδίστριας στο People. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Billie Eilish και ο Jesse Rutherford χώρισαν φιλικά και παραμένουν καλοί φίλοι» και πρόσθεσε: «Όλες οι φήμες για απιστία είναι ψευδείς. Και οι δύο είναι επί του παρόντος ελεύθεροι».

Η αιτία που έφερε την ρήξη δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν προέκυψε από απιστία. Αυτό τουλάχιστον έσπευσε να συμπληρώσει στην ανακοίνωση ο εκπρόσωπος της Eilish. Λέγεται, πάντως, πως η διαφορά ηλικίας έπαιξε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό, μιας και η τραγουδίστρια είναι 20 ετών και ο Rutherford 31. 

Η γνωριμία τους έγινε πριν έξι χρόνια. Τον Οκτώβριο, που είχαν ήδη γνωστοποιήσει τη σχέση τους, προκάλεσαν αντιδράσεις στους θαυμαστές, όταν οι δυο τους φόρεσαν στολές μωρού και ηλικιωμένου αντίστοιχα. Επί της ουσίας, η φωτογραφία ήταν μια απάντηση στους επικριτές της σχέσης τους για τη διαφορά ηλικίας.

Billie Eilish

Η τελευταία φορά, πάντως, που εθεάθησαν μαζί ήταν τον περασμένο μήνα, στο Coachella. Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον Οκτώβριο, όταν το TMZ τους απαθανάτισε μέσα στο vegan εστιατόριο Crossroads Kitchen στο δυτικό Χόλιγουντ. Αν και έδειχναν ότι είχαν μία άνεση, τότε δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες για σχέση.

Αργότερα τον ίδιο μήνα, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη Billie Eilish και τον Jesse Rutherford να φιλιούνται έξω από το ινδικό εστιατόριο Lal Mirch στο Studio City. Τελικά αυτό το love story δεν κράτησε πολύ.