Ένα νέο ειδύλλιο ίσως και να έχει γεννηθεί στο Χόλιγουντ, αφού οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν. Πρόκειται για τον νέο δεσμό του Brad Pitt, αν τελικά επιβεβαιωθεί, διότι προς το παρόν ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει αποθανατίσει μαζί, κάτι που για τα media πρέπει να είναι πέτρα στην καρδιά.

Οι εικασίες για κουτσομπολιό ξεκίνησαν από τη δημοφιλή σελίδα στο Instagram, Deuxmoi, η οποία ισχυρίστηκε πως ο διάσημος ηθοποιός και η Lykke Li, είναι απλά φίλοι. Δεν υπάρχει όμως καπνός χωρίς φωτιά και δεν σχολιάζεται κάτι χωρίς λόγο, επομένως η The Sun έβγαλε το δημοσίευμα που περίμεναν όλοι.

Συγκεκριμένα, έγραψε πως η Lykke μένει τρία λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι του Pitt, κάνοντας έτσι το ειδύλλιο μεταξύ τους πιο εύκολο για να κρατηθεί μυστικό. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο ηθοποιός περνάει τις νύχτες του στο σπίτι της… γειτόνισσας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lykke Li (@lykkeli)

Τα πρώτα κουτσομπολιά για τη φημολογούμενη σχέση ξεκίνησαν όταν έσκασε η είδηση πως οι δυο τους δείπνησαν σε ιταλικό εστιατόριο που άνοιξε πρόσφατα στο Χόλιγουντ, προσελκύοντας μια σειρά από διασημότητες. Η πηγή επιβεβαίωσε στη Sun: «Ναι, εκεί βρέθηκαν η Li με τον Brad Pitt, έφαγαν μαζί και έγιναν αντιληπτοί από παρευρισκόμενους».

Δεν είναι η πρώτη σχέση που προσπαθούν να χρεώσουν στον Brad Pitt, αφού από το διαζύγιο και μετά δεν έχει απασχολήσει τα media με την προσωπική του ζωή. Για την ώρα, η διαμάχη μαίνεται με την Angelina Jolie για την επιμέλεια των παιδιών, ωστόσο εξακολουθούν να μένουν ο ένας κοντά στον άλλον.

Alia Shawkat: «Σπάει» τη σιωπή της για την φημολογούμενη σχέση της με τον Brad Pitt

«Ήθελα να είναι κοντά στον μπαμπά τους, ο οποίος είναι μόλις πέντε λεπτά μακριά», είπε  πέρυσι στη βρετανική Vogue εξηγώντας γιατί αγόρασε το σπίτι.

Όσο για τη τραγουδίστρια και μοντέλο, Lykke Li, φημολογείται πως το σπίτι που μένει αγοράστηκε το 2018, με καταπίστευμα στο όνομα του πρώην της, Jeff Bhasker. Η The Sun έγραψε στο δημοσίευμα πως «είναι πολύ βολικό για τον Brad να βγαίνει με κάποια που ζει ακριβώς δίπλα του, ώστε να αποφεύγει τα αδιάκριτα βλέμματα», ενώ την είδηση επιβεβαίωσαν και διεθνείς κουτσομπολίστικες στήλες.