Τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει αίσθηση το Instagram της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καθώς οι φανς της παρατήρησαν ότι ανεβάζει μόνο topless φωτογραφίες για κάποιον μέχρι στιγμής ανεξήγητο λόγο. Πολλοί ήταν που την χειροκρότησαν επειδή μοιράστηκε τις αποκαλυπτικές αυτές φωτογραφίες στα κοινωνικά μέσα, καθώς υπέθεταν ότι ήταν ένας τρόπος της σταρ να δείξει την ελευθερία που προσπαθεί να κερδίσει, συνδέοντας τες με το κίνημα #FreeBritney. Άλλοι πίστεψαν ότι κάποιος την είχε χάκαρε. Τελικά τίποτα από τα δύο δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Όχι παιδιά, δεν έβαλα στήθος μέσα σε μια εβδομάδα… ούτε είμαι έγκυος… έχω στήθος σε αυτές τις φωτογραφίες γιατί έφαγα φαγητό. Πριν σας δείξω περισσότερες φωτογραφίες από το σώμα μου … Θέλω να καταλάβετε τις σκέψεις μου σχετικά με την έκθεση του δέρματός μου.

Κατά τη γνώμη μου είναι αρκετά στρεβλωμένη η άποψη ότι όταν μια γυναίκα ζεσταίνεται πρέπει να συνεχίζει να καλύπτεται…και δεν μιλάω σε στριπτιτζάδικο κλαμπ ή μια παράσταση. Στην πράξη, όταν βρίσκεσαι στο αυτοκίνητό σου και συνειδητοποιείς ότι φοράς ένα ηλίθιο πουκάμισο με μακριά μανίκια το καλοκαίρι. Η άμεση αντίδραση σε κάθε γυναίκα που το κάνει αυτό αφού ρίξει κάτι πάνω της είναι «νιώθω καλύτερα», επομένως νομίζετε ότι φαίνεστε καλύτερα».

https://www.intronews.gr/3141-2-britney-spears-apeleftheronetai-o-pateras-afinei-kidemonia

Σχετικά με το γιατί μοιράζεται τις φωτογραφίες, η Spears εξήγησε περαιτέρω ότι γεννήθηκε στον κόσμο γυμνή και, επειδή ένιωθε ότι το βάρος του κόσμου ήταν στους ώμους της, ήθελε να δει τον εαυτό της πιο χαλαρά με το να είναι γυμνή, όπως ήταν όταν γεννήθηκε.

Και προσθέτει: «Είμαι μια γυναίκα… μια όμορφη… ευαίσθητη γυναίκα και χρειάζομαι να βλέπω τον εαυτό μου στην πιο αγνή μορφή μου».,. Σημειώνει μάλιστα ότι δεν έχει πρόθεση να φωτογραφίζεται topless για την υπόλοιπη ζωή της, καθώς αυτό θα γινόταν βαρετό. Αυτήν την περίοδο που την τονώνει και την βοηθά ψυχολογικά.