Μια τεράστια συμφωνία έκλεισε η Britney Spears, για τη συγγραφή των απομνημονευμάτων της σχετικά με την άνοδο της καριέρας της, τη σχέση της με την οικογένειά της και την εμπειρία της όσο ζούσε υπό την κηδεμονία του πατέρα της, για σχεδόν 14 χρόνια.

Η κηδεμονία τέθηκε σε εφαρμογή το 2007 μετά από μια περίοδο ψυχικής αστάθειας για την ποπ σταρ. Οι φήμες ότι η τραγουδίστρια κρατείται «φυλακισμένη», οδήγησε στη δημιουργία του κινήματος #FreeBritney.

Όπως αναφέρει σχετικά το PageSix, πρόκειται για τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster, που κατάφερε να εξασφαλίσει την αυτοβιογραφία της τραγουδίστριας, έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων. «Η συμφωνία είναι μια από τις μεγαλύτερες όλων των εποχών, μετά τους Obama. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και η πρώην πρώτη κυρία υπέγραψαν συμφωνία αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συγγραφή πολλών βιβλίων για το Penguin Random House το 2017», είπε ανώνυμη πηγή.

Η διαμάχη με την αδερφή της

Πρόσφατα, πάντως, η Spears καταδίκασε δημόσια την αδερφή της, Jamie Lynn, η οποία έκανε ισχυρισμούς για την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας ενώ προώθησε τα δικά της απομνημονεύματα στο Good Morning America. Τον περασμένο μήνα, η ίδια ισχυρίστηκε σε συνέντευξη της πως η Spears τους είχε κλειδώσει κάποτε και τους δύο σε ένα δωμάτιο κρατώντας ένα μαχαίρι και περιέγραψε τη συμπεριφορά της όλα αυτά τα χρόνια ως «ακανόνιστη και παρανοϊκή».

Σε απάντηση, η τραγουδίστρια κατηγόρησε την αδερφή της ότι «πούλησε ένα βιβλίο εις βάρος μου». Ο δικηγόρος της εξέδωσε μια επιστολή που καλούσε σε παραίτηση την Jamie Lynn, υποστηρίζοντας ότι η Spears «δεν θα δεχόταν πλέον bullying» από την οικογένειά της.

«Αν και η Britney δεν έχει διαβάσει και δεν σκοπεύει να διαβάσει το βιβλίο σας, αυτή και εκατομμύρια θαυμαστές της συγκλονίστηκαν όταν είδαν πώς την εκμεταλλεύεστε για χρηματικό κέρδος. Δεν θα το ανεχθεί και ούτε πρέπει», έγραφε η επιστολή.

Με πληροφορίες από Guardian