Σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση της Britney Spears στην οποία επιτίθεται στην Christina Aguilera, αναζωπυρώνοντας την παλιά τους κόντρα. Οι δύο τους βρίσκονταν στα «μαχαίρια» στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Τα tabloids της εποχής τις συνέκριναν συχνά, αφού είχαν ξεκινήσει από το Mickey Mouse Club στην αμερικανική τηλεόραση.

Αν και τα πνεύματα είχαν κατευναστεί, αφού η Aguilera στήριξε την Britney με το hashtag #FreeBritney, για το τέλος της κηδεμονίας του πατέρα της, τώρα η σχέση τους διαταράσσεται ξανά. Συγκεκριμένα η Britney έκανε bodyshaming στην Aguilera, συγκρίνοντας το σώμα της με αυτό των χορευτριών της επί σκηνής.

«Αν είχα τις χορεύτριες της Christina Aguilera θα φαινόμουν εξαιρετικά λεπτή. Θέλω να πω γιατί να μην το συζητήσω; Δεν νομίζετε ότι η αυτοπεποίθησή μου θα ήταν κάπως καλύτερη αν μπορούσα να επιλέξω πού μένω, που τρώω, ποιον πήρα τηλέφωνο, έκανα ραντεβού και ποιος ήταν στη σκηνή μαζί μου; Είναι δύσκολο μερικές φορές να βλέπω πόσο από την γυναικεία μου ηλικία θα αφαιρούνταν από εκείνη την εποχή. Τέλος πάντων… Θα είμαι εδώ και θα συζητάω για πράγματα που οι άνθρωποι αποφεύγουν».

Η φωτογραφία γράφει μια φράση του κωμικού ηθοποιού Rodney Dangerfield που λέει: «Ανακάλυψα πως υπάρχει μόνο ένας τρόπος να δείχνεις αδύνατος: να κάνεις παρέα με χοντρούς ανθρώπους». Οι ακόλουθοί της απογοητεύτηκαν από τα όσα έγραψε, τονίζοντας ότι αυτό που κάνει είναι αγενές.Μάλιστα, η Aguilera φαίνεται να την έκανε unfollow από το Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)

H Britney στην συνέχεια προσπάθησε να δικαιολογηθεί, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους με νέα ανάρτηση στο Instagram.«Σε καμία περίπτωση δεν ήμουν επικριτική με το όμορφο σώμα της Christina, είναι αυτό που είναι. Πήγα μια φορά να δω το σόου της και το κυριότερο που παρατήρησα ήταν η διαφορά των ανθρώπων στη σκηνή. Σε καμία περίπτωση δεν αναφέρθηκα καν στη Christina, δείτε το ποστ μου. Εμπνεύστηκα από το σόου της και είναι μια όμορφη γυναίκα με δύναμη … Σε ευχαριστώ @xtina που με ενέπνευσες.

Αυτό που δημοσίευσα είναι μια προβολή των ανασφαλειών που αντιμετωπίζω ως αποτέλεσμα του τρόπου με τον οποίο με αντιμετώπισαν οι γονείς μου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης… Ποτέ δεν θα ντρόπιαζα σκόπιμα κανέναν, γιατί ξέρω πώς είναι να ντρέπεσαι για το σώμα σου. Αισθάνομαι ότι η οικογένειά μου ήξερε ότι ήμουν ανασφαλής και οι άνθρωποι προσπαθούσαν σκόπιμα να τροφοδοτήσουν αυτή την ανασφάλεια με το να μην με αφήνουν να έχω επιλογή για τους ανθρώπους που ήταν στη σκηνή μαζί μου. Εκτιμώ την κατανόηση όλων σας για μένα καθώς καταλαβαίνω αυτή τη νέα ζωή που ζω».

Η αρχική της ανάρτηση φαίνεται να δικαιολογούσε την απόφαση της να μην ξανατραγουδήσει ποτέ ξανά live γιατί θα είναι «τραυματισμένη για μια ζωή» μετά τον «εξευτελισμό να δουλεύει με τις πιο λεπτές χορεύτριες» κατά τη διάρκεια της περιοδείας της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channel 8 (@britneyspears)