Η Britney Spears έχοντας πια ξεφύγει από την κηδεμονία του πατέρα της, μετά από 13 χρόνια, ετοιμάζει αυτόν τον καιρό την αυτοβιογραφία της και καταπώς φαίνεται θα αποκαλύψει πολλές πικάντικες λεπτομέρειες. Μάλιστα, σε μια νέα δημοσίευση στο Instagram, εξαπολύει επίθεση κατά της μητέρας της, της αδερφής της και τον πρώην της, Justin Timberlake.

H 40χρονη τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση, η οποία στη συνέχεια διαγράφηκε, εκφράζοντας αράπονο που έχει από τη μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες έγραψαν βιβλία για εκείνη όταν η Britney δεν μπορούσε ούτε αυτοκίνητο να οδηγήσει εξαιτίας της κηδεμονίας. «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξεκινήσει άβολες συζητήσεις, αλλά ας μιλήσουμε γι’αυτό…γιατί τα λέω όλα αυτά; Επειδή αισθάνομαι ότι δεν έχω ακουστεί ποτέ. Ούρλιαζα μέσα μου και ό,τι και να έλεγα…ακουγόταν πάντα υποτιμητικό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις κατηγορίες για τον Justin Timberlake, τον άλλοτε σύντροφό της τη δεκαετία των ‘90s, εξήγησε σε πρόσφατη δημοσίευσή της με ένα βίντεο πως: «Ο πρώην μου προώθησε το πρώτο του άλμπουμ χρησιμοποιώντας το όνομά μου, αναφέροντας ότι έπαιξα βρώμικα».

Τέλος, η Britney σχολίασε τη συγγνώμη του Justin λέγοντας πως «αντί να χρησιμοποιώ την καρδιά μου, χρησιμοποιώ τη λογική όπως έκανε με τόσο σεβασμό ο Justin, όταν ζήτησε συγγνώμη από εμένα και Janet, αν και εκείνος ποτέ δεν δέχθηκε εκφοβισμούς ή απειλές από κανέναν. Βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγγνώμη 20 χρόνια μετά».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Kim Kardashian: Τι πρόβλημα έχεις με το σώμα της Tyra Banks;

Kanye West: Δε θα εμφανιστεί τελικά στο φεστιβάλ Coachella – Ποιος ο λόγος

Με πληροφορίες από Buzzfeed