H Britney Spears ποζάρει γυμνή στο Instagram μπροστά σε έναν καθρέφτη, καλύπτοντας τα όσα είναι αναγκαία για να μην «κατέβει» η φωτογραφία. Παραφράζοντας τον στίχο από το γνωστό της τραγούδι «It’s Britney, bitch» γιορτάζει ξανά την απελευθέρωσή της.

Έγραψε επίσης ότι «η ενέργεια της ελεύθερης γυναίκας δεν ήταν ποτέ καλύτερη». Στις φωτογραφίες ποζάρει φορώντας μόνο ένα ζευγάρι ψηλές κάλτσες και ένα λευκό δαντελένιο τσόκερ στο λαιμό. Η Britney Spears τον τελευταίο χρόνο ανεβάζει συνεχώς αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, στην προσπάθειά της να απελευθερωθεί από την κηδεμονία την οποία είχε επιβάλλει ο πατέρας της, Jamie Spears.

Η φωτογραφία έφτασε σε άλλες πλατφόρμες, με το Twitter να σχολιάζει το στιγμιότυπο. Ενώ κάποιοι την κατακρίνουν για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες, λέγοντας ότι είναι free porn, άλλοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Είναι μια ελεύθερη γυναίκα και το δείχνει. Η τραγουδίστρια αναλαμβάνει και πάλι την ευθύνη των προσωπικών της υποθέσεων.

Επίσης αποκάλυψε μέσω του Instagram, πως ο κόσμος της μουσικής βιομηχανίας την τρομάζει, γι’ αυτό δεν μπορεί να ασχολείται πλέον με το τραγούδι. Παραδέχτηκε πως διαγράφει τα σχόλια ορισμένων ακολούθων της, «καθώς υπάρχει πολύ hate» και το ίδιο έκανε και στην πρόσφατη ανάρτησή της που πόζαρε ολόγυμνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)