Μία αγωγή αποκάλυψε ότι ο γάμος του Μπρούκλιν Μπέκαμ και της Νικόλ Πελτζ έκρυβε πολλά μυστικά, ψέματα, χάος και καχυποψία στα παρασκήνια, με τον πατέρα της νύφης παραλίγο να τον ακυρώσει, χαρακτηρίζοντάς τον ως «σκ…ο σόου».

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ και της σταρ της μόδας Βικτόρια Μπέκαμ, παντρεύτηκε την κληρονόμο Νίκολα Πελτζ τον Απρίλιο του 2022. Το «Page Six» έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι η προετοιμασία της εκδήλωσης προκάλεσε έναν άσχημο πόλεμο μεταξύ της Βικτόρια και της νύφης της. Τα νέα δικαστικά έγγραφα, όμως, αποκαλύπτουν ότι η τοξικότητα γύρω από τον γάμο δεν έμεινε μόνο ανάμεσα σε αυτές τις δύο γυναίκες.

Η διοργανώτρια εταιρεία με το όνομα «Plan Design Events» προσελήφθη τον Φεβρουάριο του 2022, δηλαδή μόλις 6 εβδομάδες πριν από τον γάμο και συμφώνησαν να λάβουν ως αμοιβή 264.000 λίρες, με τον πατέρα της Νίκολα Πελτζ να καταβάλλει προκαταβολή το μισό ποσό.

«Μία καταστροφή ήταν η Νικόλ Πελτζ και η μητέρα της»

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσαν οι διοργανωτές του γάμου, η μητέρα της Νικόλ, Κλόντια, έκρυβε το πραγματικό κόστος του γάμου από τον σύζυγό της – τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Νέλσον Πελτζ – και προσπάθησε να πείσει τους διοργανωτές να τη βοηθήσουν να τον ξεγελάσει.

«Πιστεύεται ότι ο Νέλσον Πελτζ πλήρωσε περισσότερα από 100.000 δολάρια, συν τα έξοδα ταξιδιού, για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Νικόλ για τον γάμο», αναφέρει η αγωγή και προστίθεται: «Η Κλόντια ανέφερε σε [έναν από τους σχεδιαστές] ότι ο Νέλσον δεν μπορούσε να γνωρίζει το κόστος των μαλλιών και του μακιγιάζ, αλλιώς θα τη “σκότωνε και θα ήταν τόσο θυμωμένος”».

Πολλά λάθη και με τη λίστα των προσκεκλημένων

Εν τω μεταξύ, οι διοργανωτές λένε ότι η Νικόλ και η Κλόντια ήταν «μία καταστροφή» κατά τη διοργάνωση του γάμου και έτσι έκρυβαν τα ντροπιαστικά λάθη τους από τον Ντέιβιντ και τη Βικτόρια Μπέκαμ.

Οι διοργανωτές ισχυρίζονται ότι «προσπάθησαν με κάθε τρόπο να πείσουν τη Nicola και την Claudia να αναθεωρήσουν τις λίστες των καλεσμένων, αλλά απλώς δεν συνεργάζονταν» και υποστηρίζουν ότι «παρά την έλλειψη συνεργασίας τους, η Νικόλ απαίτησε επανειλημμένα ενημέρωση σχετικά με τις απαντήσεις των προσκεκλημένων».

Στην αγωγή υποστηρίζεται ότι ενώ η λίστα προσκεκλημένων των Μπέκαμ ήταν «πλήρως οργανωμένη με όλες τις πληροφορίες επικοινωνίας, πλήρως επικαιροποιημένες και σχεδόν έτοιμες να εφαρμοστούν», η λίστα από την πλευρά των Πελτζ δεν είχε επικαιροποιηθεί και απουσίαζαν μέχρι και οι διευθύνσεις των προσκεκλημένων». Παρ’ όλα αυτά, αντί να επικεντρωθούν στο να βάλουν σε τάξη την κατάσταση, όπως ισχυρίζονται οι διοργανωτές, φαίνεται ότι ενδιαφέρθηκαν μόνο το να κρύψουν το χάος τους από τις Μπέκαμ.

«Τόσο η Κλόντια όσο και η Νικόλ είχαν επιμείνει ότι η Βικτόρια Μπεκαμ δεν μπορούσε να γνωρίζει για οποιαδήποτε εσωτερικά λάθη σχετικά με τον εν εξελίξει σχεδιασμό του γάμου του γιου της, συμπεριλαμβανομένων πιθανών λαθών με τη λίστα των προσκεκλημένων», σύμφωνα με την αγωγή.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές γάμου, αντάλλασσαν δεκάδες μηνύματα σχετικά με την λίστα των προσκεκλημένων, με αποτέλεσμα η Νικόλ Πελτζ συχνά να χάνει την υπομονή της κα έτσι σε κάποιο σημείο φέρεται να τους έγραψε: «Δεν είναι αυτό που ζήτησα. Ζήτησα τη λίστα των προσκεκλημένων μας. Μπορείς να μου τη στείλεις;».

Η Νικόλ Πελτζ, τα μηνύματα της οποίας συχνά περιέχουν ορθογραφικά ή γραμματικά λάθη, αρνείτο να συνδεθεί στην εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι προσκεκλημένοι για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους και αντ’ αυτού διέταζε τις διοργανώτριες να της στείλουν ένα e-mail ή ένα μήνυμα. «Μπορεί κάποιος να μου στείλει μία λίστα με τα “ναι”, παρακαλώ;» ρωτάει. Με τα προβλήματα να συνεχίζονται, η ίδια εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο, γράφοντας: «Δεν θέλω να είναι τόσο περίπλοκο. Θέλω απλώς μία λίστα, παρακαλώ. Το έχω επαναλάβει πολλές φορές. Δν θέλω μια εφαρμογή ή ένα Google Doc. Μόνο ένα κείμενο ή ένα e-mail. Απλό. Παλιά σχολή. Έτσι αρέσει στη μαμά μου και σ’ εμένα!».

Κάποια στιγμή, μάλιστα, παρεμβαίνει ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο οποίος λέει «είναι ένα χάος» με την Νικόλ Πελτζ να απαντά: «Ω, Θεέ μου, περισσότερο σαν σκηνικό δολοφονίας».

Η υδάτινη πίστα χορού, τα λουλούδια και το μπέργκερ

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας της με τους διοργανωτές, η Νικόλ Πελτζ έστειλε τη φωτογραφία ενός ροζ σαλονιού και ρώτησε: «Ποιος θα φροντίσει να συμβεί αυτό για το after party. Αυτό το φως αντί για ντισκομπάλα και τα μείγματα ροδάκινου, βερίκοκου και baby pink. Θέλω, επίσης, έναν “διάδρομο με νερό και την αντίστοιχη πίστα χορού με νερό”».

Ακόμα, η Νικόλ Πελτζ παραπονέθηκε πως τα λουλούδια δεν ήταν ολόλευκα. Βλέποντας φωτογραφίες από τα άνθη, φέρεται – σύμφωνα με την αγωγή – να έγραψε: «Θα έπρεπε να είναι πιο λευκά, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η δεύτερη εικόνα (των τριαντάφυλλων) ήταν κρεμ».

Ενώ ο Μπρούκλιν Μπέκαμ παρέμεινε ως επί το πλείστον ήσυχος κατά τη διάρκεια των ομαδικών μηνυμάτων, ένα θέμα τον έκανε να γίνει έξαλλος – το fast food φορτηγάκι της Wendy’s. Προφανώς για τους προσκεκλημένουυς είχε στηθεί ένα γεύμα από την γνωστή αμερικανική αλυσίδα με πιάτα με θέμα το ζευγάρι, όπως το «Νίκολα και Μπρούκλιν Combo».

Όταν η Νίκολα είδε τα προτεινόμενα ονόματα των πιάτων, όπως το «Bag It Like Beckham» φέρεται να είπε: «Αυτά τα ονόματα είναι ντροπιαστικά». Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ένας φιλόδοξος σεφ, στέλνει μήνυμα: «Πρέπει να φτιάξουμε ένα μπέργκερ Μπρούκλιν, π.χ. με διπλό μπέργκερ και ένα Nicola burger witch, που να είναι χωρίς ψωμάκι αλλά με μαρούλι». Ευτυχώς, η διοργανώτρια τον έπεισε ότι δεν ήταν και τόσο καλή ιδέα.

Τα νεύρα της Νικόλ Πελτζ με τον… Λιούις Χάμιλτον

Η Νικόλ Πελτζ φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία της όταν έμαθε ότι ο οδηγός της F1, Λιούις Χάμιλτον, δεν επιβεβαίωσε την παρουσία του. Έτσι, έστειλε μήνυμα, γράφοντας: «Ο Λιούις Χάμιλτον δεν απάντησε. Εξηγήστε μου, λοιπόν, γιατί το όνομά του είναι στη λίστα, παρακαλώ. Μιλήσαμε μαζί του. Δεν μπορεί να έρθει, οπότε εξηγήστε γιατί είπατε ότι απάντησε “ναι”».

Από την πλευρά της, η Αριάνα Γκριτζάλμπα, μία από τις διοργανώτριες του γάμου, προσπάθησε να της εξηγήσει, αλλά η Νικόλ Πελτζ ήταν αδιάφορη. Όπως έγραψε η Νικόλ Πελτζ: «Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν απάντησε καθόλου. Έχω κουραστεί να βρίσκω λάθη σε αυτή τη λίστα, ειλικρινά. Πότε θα πάρω μία ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό;».

Φωτογραφία κειμένου: Getty Images / Axelle Bauer-Griffin