Η Cameron Diaz νιώθει έτοιμη να επιστρέψει στην μικρή και μεγάλη οθόνη, μετά την οικειοθελής «συνταξιοδότησης» οκτώ χρόνων, στην οποία είχε υποβληθεί. Σε περίπτωση που δεν το είχατε καταλάβει, δεν έχει εμφανιστεί σε ταινία από το 2014, όταν πρωταγωνίστησε σε μια διασκευή του μιούζικαλ Annie μαζί με τον Jamie Foxx.

Κάνει comeback στο Netflix σε μια κωμωδία, που ονομάζεται Back in Action, στην οποία θα συμπρωταγωνιστήσει ξανά με τον Jamie Foxx. Ήταν και εκείνος που έκανε γνωστά τα νέα. «Cameron ελπίζω να μη θυμώσεις που ηχογράφησα αυτό, αλλά τώρα δεν υπάρχει επιστροφή. Έπρεπε να τηλεφωνήσω σε έναν GOAT για να φέρω πίσω μια άλλη GOAT. Η @CameronDiaz κι εγώ επιστρέφουμε με τη νέα ταινία μας στο  @NetflixFilm. Η παραγωγή ξεκινά αργότερα φέτος».

Γιόρτασε την επιστροφή της Diaz στο Twitter, δημοσιεύοντας μια ηχογράφηση των δύο συνομιλιών τους. «Αισθάνομαι ενθουσιασμένη, αλλά δεν ξέρω πώς να το κάνω αυτό, ξέρεις;» ακούγεται να λέει η ηθοποιός. Στη συνέχεια, ο Foxx έβαλε στην κλήση τον Tom Brady. Ο Brady, ο οποίος κέρδισε έξι Super Bowls με τους New England Patriots, αποσύρθηκε νωρίτερα φέτος, αλλά επανήλθε μετά από μερικές εβδομάδες.

«Μιλούσα με τον Jamie και είπε ότι χρειάζεσαι μερικές συμβουλές για το πώς να αποσυρθείς. Είμαι σχετικά επιτυχημένος σε αυτό» αστειεύτηκε ο Brady.

Αν και δεν ήταν τόσο ενεργή στο Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια, παρέμεινε απασχολημένη με την κυκλοφορία μιας σειράς βιολογικών κρασιών. Είχε δηλώσει, μάλιστα, ότι πλέον σαν μητέρα, δεν μπορεί να βρίσκεται σε ένα κινηματογραφικό πλατό για 16 ώρες την ημέρα. Η καριέρα της, την εμπόδιζε από το να επικεντρωθεί σε άλλους τομείς της ζωής της.

Η Diaz έχει αλλάξει σκεπτικό κι αποφάσισε να επικεντρωθεί στη προσωπική της ζωή, από όταν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Benji Madden το 2015. Οι δυο τους έχουν μαζί ένα παιδί, την Raddix, που γεννήθηκε το 2020.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr: 

Ariana Grande: O εμμονικός stalker της ξαναχτύπησε – Εισέβαλε στο σπίτι της παρά τα περιοριστικά μέτρα

Στο νοσοκομείο ο Travis Barker: «Προσευχηθείτε» έγραψε η κόρη του στο Instagram

Αντετοκούνμπο: Έκανε unfollow τον Light στο Instagram – Ήταν πολύ καλοί φίλοι πριν το συμβάν